Silivri Facebook
banner88

Zafer Ercan, 6. başkan yardımcısı mı?

Geçtiğimiz hafta içinde Silivri Belediyesi Başkan Koordinatörü Zafer Ercan’ın görevine aynı şekilde devam ettiği, Başkan Işıklar’ın isteği sonucu odasını değiştirerek eski Başkan Danışmanı Sancak Dolar’ın odasına yerleştiğine gazetemizde yer vermiştik.
Silivri’nin artan nüfusuna bağlı olarak belediye de 6 belediye başkan yardımcısının görev yapacağı, bu isimlerin 5 tanesi olan Abdullah Yıldırım, Yılmaz Kandemir, Elif Uzun, Murat Yıldız ve Mehmet Has’ın başkan yardımcılığının kesinleştiğini 6. başkan yardımcısının ise kim olacağının henüz belli olmadığını kamuoyuna duyurmuştuk.
Son alınan bilgilere göre Silivri Belediyesi Başkan Koordinatörü Zafer Ercan’ın 6. başkan yardımcısı olarak düşünüldüğü ve Ercan’ın da imza yetkisine sahip başkan yardımcıları arasında yer alacağı iddia ediliyor. Başkan Işıklar’ın Ercan’a çok güvendiği ve her türlü konuda tam yetki verdiği konuşulurken, Zafer Ercan’ın başkan yardımcısı olarak göreve başlaması için gerekli prosedürlerin yapılmaya başlandığı iddia ediliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol