Silivri Facebook
banner88

Duman'dan iade-i ziyaretler sürüyor!

Melis AVCI

Silivri İlçe Emniyet Müdürü Ömer Duman’ın iade-i ziyaretleri sürüyor. Göreve yeni başladığı dönemlerde kendisine ziyarete gelen herkese iade-i ziyarette bulunan Duman, dün Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mevlüt Alkan’ı ziyaret etti. Alkan, Duman’ın yaptığı ziyaretten memnun kaldığını dile getirdi.
Ziyaretlerine devam edeceğini belirten Duman “Bize gelen herkese iade-i ziyarette bulunuyoruz. Bu bizim için bir borç. Sivil toplum kuruluşlarımızı ve siyasi parti temsilcilerimizi ayrı ayrı iade-i ziyarette bulunacağız” dedi.

Huzur toplantısı 26 Aralık’ta

İlçedeki sorunları konuşmak, tartışmak ve çözüm yolları bulmak amacıyla Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Huzur Toplantısı” 26 Aralık’ta gerçekleşecek.Ünsal Düğün Salonu’nda, saat 14.00’da başlayacak olan toplantı halka açık olacak. Gerekli duyurunun emniyet müdürlüğü tarafından yapılacağını belirten Silivri İlçe Emniyet Müdürü Ömer Duman “Polis ile halkın bir araya geleceği bu toplantıya, tüm Silivri halkı davetlidir. Halkımızın bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol