Silivri Facebook
banner88

İlhan UYGUN ve Sevginar SALİ Evlendi

Eski Silivri Belediye Başkanı Selami Değirmenci, CHP İstanbul Milletvekili Sıdıka Aydoğan Sarıbekir, Eski Silivri Emniyet Müdürü İsmail Kadıoğlu ve İş Adamı Nurullah Baldöktü`nün nikah şahitliklerini yaptığı düğün, siyaset, iş ve bürokrasi camiasından katılımcılarla doldu taştı.


Düğünde uzun zamandır araları açık olduğu bilinen ve gazetelerinde sert muhalefet sergileyen Sali ve Uygun ile Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan`ın yakınlığı ve esprili diyalogları dikkat çekerken, barıştıkları gözlendi.


Düğünde, takı kuyruğu oluşurken, klasik müzikle başlayan kokteylin salona birden giren fasıl heyetinin çaldığı oyun havalarıyla devam etmesi değişik bir konsept oluşturdu.


Çalınan oyun havalarında en çok pistte boy gösteren ise CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu oldu. Tuğlu önce roman havası eşliğinde çifte telli oynarken, ardından halayın başına geçti.


Düğün töreni gece geç saatlere kadar sürerken, çift evlerine dönmeyerek geceyi Klassis Otel`de geçirdi, ardından ise Pazartesi günü çıkacak olan gazetelerini hazırlamak için pazar günü iş başı yaptı. Çiftin beş günlük bayram tatilinde balayına gidecekleri öğrenildi.


Kaynak : Silivri Haber


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol