Silivri Facebook
banner88

İşte yeni adaylar

HABER:Müge CESUR

Yavuz Alçı: Yeni Mahalle Muhtar adayı

Bu dönem Yeni Mahalleden muhtar adayı olan Yavuz Alçı’ya mevcut muhtar Alkan’dan destek tam. Yeni adayı sonuna kadar desteklediğini söyleyen Alkan “Bundan sonra benden devir aldığı göreve başarıyla devam edeceğini düşünüyorum. Zaten mahallemizde aza olduğu için mahalle halkı tarafından da sevilen bir isim.” Dedi.
Yeni mahalle muhtar adayı Yavuz Alçı 1974 Silivri doğumlu. 20 yıldır Silivri’de esnaflık yapan Alçı erkek kuaförü. Aslen Ardahanlı olan Alçı, 2 dönemdir azalık görevini yerine getiriyor. Ayrıca Türk Hava Kurumu ve Yeşilay’da da bir dönem yönetim kurulu üyeliği yapan Alçı evli ve iki çocuk babası.

Hasan Uyumaz: Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adayı

Bu dönem Cumhuriyet Mahallesinden muhtar adaylığını açıklayan Hasan Uymaz’a Salih Yakar’ın da desteği var. 1.azası olduğunu söyleyen Yakar “Bundan sonra görevi en iyi şekilde devam ettireceğinden hiçbir şüphem yok. Kendisine hayırlı olsun diliyorum” dedi.
 Hasan Uymaz 1960 yılı Tokat doğumlu ve 1982’den beri Silivri’de ikamet ediyor. İnşaatçılık işiyle uğraşan Uymaz, 5 yıldır Cumhuriyet Mahallesinde aza görevini yetiriyor.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol