Silivri Facebook
banner88

Korkmaz-İlikes çifti dünya evine girdi

Haber:Müge CESUR

 
Silivri Belediyesi basın danışmanı Ahmet Korkmaz ve bir süre gazetecilik yapan Aslı İlikes, Cuma günü Megasaray’da gerçekleşen düğünle dünya evine girdi. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan tarafından kıyılan nikaha bir çok isim katıldı .
 
Korkmaz ve İlikes geçen sene aile arasında düzenledikler nişan törenleriyle evliliğe ilk adımı atmışlardı. Evlilik kararı alan çifti bu mutlu gününde yakınları da yalnız bırakmadı. Düğüne Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Belediye başkan danışmanı Sancak Dolar, belediye başkan yardımcısı Namık Öndeş, Sevgi Pınarı Sosyal Hizmetler Merkezi Başkanı Bahar Turan, Zabıta Müdürü Cemal Tunç, Ak Parti Meclis üyeleri, CHP meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve yerel basın mensupları katıldı. Nikah töreniyle başlayan düğünde takı için de uzun kuyruklar oluştu.
 
Bahar Turan, Temel Aslan ve Sancak Dolar’da çifte nikah şahitliği yaptı. Başkan Turan çiftin nikahlarını kıyarken gelinle damada şaka yapmayı da ihmal etmedi. Ahmet Korkmaz’ın evet demesini basın mensupları tarafından beğenilmeyince Korkmaz yüksek sesle birkaç kez evetini tekrarladı.
 
Değişim ailesi olarak Korkmaz çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol