Silivri Facebook
banner88

ÖPÇİN'DEN BEKARLIĞA VEDA

Silivri’nin tanınmış simalarından Beşiktaşlılar Dernek Başkanı ve Değişim Gazetesi Köşe Yazarı Cafer Öpçin  bekarlığa veda etmeye hazırlanıyor. Evliliğe ilk adımını Gülcan Kıvılcım ile nişanlanarak atan Öpçin’in nişan yüzüklerini Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir Yılmaz taktı.

Silivri’nin tanınmış ve sevilen simalarından Cafer Öpçin önceki akşam Akören Köyü’nde yapılan bir tören sonrası evlilik yolunda ilk adımını attı. Anavatan Partisi eski  Gençlik Kolu Başkanı, Silivri Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Ve Değişim Gazetesi Köşe yazarı Cafer Öpcin ve Gülen Kıvılcım’ın  nişan törenine Silivri’den de yoğun katılım oldu.
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir’in nişan yüzüklerini taktığı nişan törenin de Kandemir kısa bir konuşma yaparak nişanlı çifte mutluluklar dilerken nikah törenlerini de kendisinin kıyacağını söyleyerek bir anlamda genç çiftin nikahını kıymak için adeta şimdiden rezervasyon yaptı.
Öpçin ve Kıvılcım Aileleri’nin mutlu gününde Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ve eşi, Belediye Meclis Üyesi Metin Kaya, Silivri Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin,  Anavatan Partisi eski İlçe Başkanı Ferit Pala, Silivri Belediye Eski Belediye Meclis Üyesi Tevfik Duru, Silivrispor Kulübü eski Başkanı Akgün Duru,  Silivri Amatör Kulüpler Derneği Başkan Yardımcısı A.Refik Bek , Akören’den ve  Silivri’den çok sayıda davetli katıldı.Geç saate kadar süren nişan töreninde davetliler ve genç çift doyasıya eğlendiler. Değişim Ailesi olarak genç çifti kutluyor ve mutluluklar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol