Silivri Facebook
banner88

Otellerde yılbaşı hazırlıkları başladı

Müge CESUR

Yeni yıla sayılı günler kala Silivri’deki oteller de şimdiden yılbaşı paketlerini hazırlamaya başladı. Yılbaşı gecelerinin olmasa olmazı oryantaller ve çeşitli sanatçılarla Silivri’deki oteller yılbaşı gecesi için hazırlıklarını sürdürüyor. İşte Silivri’deki bazı otellerin yılbaşı programları:

Klasis Hotel’de Ferhat Göçer sahne alacak

Klasis Hotel’den aldığımız bilgilere göre sanatçı Ferhat Göçer bu yeni yıla Silivrililerle birlikte girecek. Göçer’in programı öncesinde Zeliha Sunal sahne alacak. Ayrıca gecenin ilerleyen saatlerinde oryantal şov ve çekilişle sürpriz hediyeler de davetlileri bekliyor. Yılbaşında Ferhat Göçerle 2009’a merhaba demek için iki kişinin balo ücreti ise 798 YTL. Bu fiyata 1 gece konaklama, kahvaltı, balo ve limitsiz içkide dâhil. Klasis Hotel yılbaşında çocukları da unutmamış. 7–12 yaş arasındaki çocuklar içinde animatörlü yılbaşı eğlencesi düzenlenecek.

Marin Princess Hotel’de guruplara özel indirim

Marin Princess Otelde bu yeni yıl için eğlence paketlerini hazırlayan oteller arasında. Satış görevlisi Özlem Ürgen’den aldığımız bilgilere göre Princess otelde eğlencenin sınırlarını zorlayacak. Yılbaşı gecesinde Ersan ve Filiz Aras sahne alacak. Ardından Berat Akyürek’le eğlence devam edecek. Gece fasıl ve oryantal eğlenceleriyle sürecek. Fiyatlar ise 125–175 YTL arasında değişiyor. Limitsiz yerli içki ve yemek fiyatlara dâhil. Ayrıca yine çocuklar için özel yılbaşı mönüsü ve eğlenceleri de olacak. Gruplara ise özel indirim uygulanacak.

Park Otel’den müşterilerine yılbaşı sürprizleri

Bu yılbaşında Park Otel’de Selami Dilsiz, hande Tankut ve Oryantal Asya sahne alacak. Limitsiz yerli içki ve çocuk mönüleriyle Park Oteldeki yılbaşı programının fiyatı ise kişi başı 90 YTL.  Ayrıca gecenin sonunda müşterilere yılbaşı hediyeleri de olacak. Gruplara da özel indirim uygulanacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol