Silivri Facebook
banner88

Ak Parti'den Babalar Günü Kutlaması

 

Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Ak Parti İlçe Teşkilatı Halkla ilişkiler Birim Başkanlığı 15 Haziran babalar günü nedeniyle, kutlama programı organize etti.
 
Gerçekleştirilen kutlama ziyaretine İlçe Sosyal İşler Birim Başkanlığı’da katılımıyla destek verdi. Programda Selimpaşa Huzur Evi ve Çanta Gökhan kurtuluş Huzur Evi ziyaret edildi. Halkla ilişkiler birim başkanı Osman Umuç, Sosyal işler birim başkanı Mehmet Çaylak ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Eğitimci Fahrettin Bildik, İlçe Teşkilatlanma Birim Başkanı Güngör Osman Turan, İlçe Ekonomik işler Birim Başkanı Metin Kaya, İlçe Dış İlişkiler Birim Başkanı Mehmet Çağlar, Gençlik Kolları mahalle teşkilatından Turan Umuç’un katılımlarıyla önce Selimpaşa Huzur evi ziyaret edildi.
 

 
Huzur evinde bulunan yaşlı ve kimsesiz olan huzurevi sakinlerinin Babalar gününü kutlayan ilçe teşkilatı üyeleri, yaşlıların ellerini öperek anlamlı günlerini kutladılar ve çeşitli hediyeler vererek sohbet ettiler. Yaşlıların bir ihtiyaçları olup olmadığını da soran katılımcılar Selimpaşa Huzur evi sorumlu ve görevlilerine de kendileri ve huzur evi için yapılacak bir şey olup olmadığını sordular ve huzur evinden ayrıldılar.
 
Daha sonra Çanta beldesindeki Gökhan Kurtuluş Huzur evini de ziyaret eden İlçe Teşkilatı Üyeleri burada yaşlılar ve huzur evi sakinleri tarafından mutlulukla karşılandılar. Huzur evi sakinleri ziyaretten memnun olduklarını ve sık sık gelinmesini arzuladıklarını belirtti. Bu huzur evinde de yaşlılara Babalar gününün anlamına uygun olarak hediyeler ve çikolata ikram edildi, elleri tek tek öpülerek günleri kutlandı.
 
Daha sonra sohbet edildi ve yaşlılardan gelen istek üzerine ileriki günlerde yapılacak bir eğlence ve ziyaret organizasyonuyla tekrar bir araya gelme sözü verildi. Bu Huzur evinde de yaşlılarımızın ihtiyaçları ve gereksinimleri not edilerek, toplu halde çekilen anı fotoğrafından sonra ilçe teşkilatı üyeleri huzur evinden ayrıldı.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol