Silivri Facebook
banner88

AKP Yaşlılar Komisyonu Huzur Evi'ni Ziyaret Etti
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Sosyal İşler Birimi Yaşlılar Komisyon Başkanlığı sosyal hizmet alanında ve ‘halka hizmet hakka hizmettir’ ilkesinden yola çıkarak Çanta Beldesinde bulunan Gökhan Kurtuluş Huzur Evi’ndeki kimsesiz yaşlıları ziyaret etti.
 
Yapılan ziyarete, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Halit Girgin ve Sosyal İşler Birim Başkanı Mehmet Çaylak, Birim Başkan Yardımcısı Bahtiyar Kölemen, Yaşlılar Komisyon Başkanı Fahrettin Bildik, İl Başkanlığı Yaşlılar Komisyon Başkanı Ceyhan Eroğlu ile ilçe kadın kolları ve komisyonu katıldı.
 
Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Yaşlılar Komisyonu Başkanı Fahrettin Bildik, AK Parti’nin ve yaşlılar komisyonunun yaşlı vatandaşların her zaman yanında olduğunu ve onları sık sık ziyaret ederek, derlerine derman olacaklarını belirtti. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan yaptığı konuşmasında, huzur evi sakinlerinin her zaman yanlarında olduğunu söyleyerek, kendilerini bir evlat gibi görmelerini ve maddi, manevi her yönden kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.
 
İstanbul İl Başkanlığı Yaşlılar Komisyonu Başkanı Ceyhan Eroğlu’da, il başkanlığı nezninde komisyon başkanlığının İstanbul’un tüm ilçelerinde bu tür çalışmaları başlattıklarını, her zaman kimsesiz ve yaşlı vatandaşların yanlarında olduklarını belirterek, bu tür hizmetlerin AK Parti misyonunda yaşatıldığını bu amaç doğrultusunda hizmet ve ziyaretlerin sıklaştırılacağını açıkladı.
 
AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları’nın kendi elleriyle hazırladıkları ev yemekleri neşeli bir ortamda Türk Halk Müziği ve Sanat Müziği eşliğinde yaşlılarımıza ikram edildi. Hep birlikte eğlenildi.
Yaşanan bu güzel anları ölümsüzleştirmek üzere çekilen fotoğrafların ardından, AK Partililer yaşlılarla vedalaşarak, huzur evinden ayrıldı.
 
Haber MERKEZİ
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol