Silivri Facebook
banner88

Melis AVCI

DP Silivri Gençlik Kolu Başkanlığı’ndan istifa eden Aslan Elmas ve arkadaşları, geçtiğimiz haftalarda AK Parti saflarına geçmiş, Elmas’ın rozetini de Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan takmıştı. Silivri’de gençlerin aktif olarak siyaset yapması gerektiğini her fırsatta dile getiren Elmas, dün AK Parti belediye meclis üyeliğine aday adaylığını açıkladı.
Yapılan başvuru töreninde; AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Rabia Karabulut, belediye meclis üyeliğine aday adaylığını açıklayan Osman Umuç, AK Parti eski Yönetim Kurulu Üyesi Veli Dolu, Demokrat Parti eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Aslan Elmas’ın babası Şeref Elmas ve Elmas ailesinin birçok yakını yer aldı.

Elmas: “Gençler siyasette aktif olarak yer almalı”

Açıklama yapan Aslan Elmas şunları söyledi: “Öncelikle daha önceki tarihlerde de genç kardeşlerimizin, genç arkadaşlarımızın siyasette aktif olarak rol alması gerektiğini defalarca söylemiştik. Öyle zannediyorum ki yaşım itibariyle de Silivri’de en genç siyasetçi unvanını alacağım. Umut ediyorum ki genç arkadaşlarımızda bizi örnek alarak, siyasette aktif olarak görev alırlar. Parti yöneticileri de uygun gördüğü takdirde Silivri yönetiminde yer almak istiyorum. Gelecek için, bizden sonra gelecek olan nesiller için, Silivri’ye yapılacak olan tüm hizmetlere bir faydamız olsun istiyoruz. Çorbada bir nebze olsa da, biz gençlerin de tuzu olsun istiyoruz. Aday adaylığımın hayırlı olmasını umut ediyorum.”
Aslan Elmas yaptığı açıklamaların ardından, başvuru formunu AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici’ye teslim etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol