Silivri Facebook
banner88

Cumhuriyet Mahallesine bir aday daha!

Müge CESUR

Yaklaşan yerel seçimler öncesi muhtarlarda adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesinden muhtar adaylığını açıklayan Nuri Solmaz “Halkımızın isteklerine cevap vermek için bende göreve talibim. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.
Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Salih Yakar’ın belediye meclis üyeliğine aday olmak istediği için üz bu dönem muhtarlığa aday olmayacağını söylemişti. Bunun üzerine Cumhuriyet Mahallesinin ilk muhtar adayı Hasan Uyumaz oldu. Önceki gün “göreve bende talibim” diyen Nuri Solmaz’da Cumhuriyet Mahallesinden adaylığını açıkladı.

Solmaz: “Halkımızla birlikte hareket edeceğiz”

Solmaz “Mahallemizin sorunlarını biliyoruz. Daha öncede mahalle sorumlusu olarak görev almıştım. Şu anda mahallemizde cami eksikliği var. Biz elimizden geldiğince sorunlara çözüm bulma konusunda vatandaşlarımızla birlikte ortak hareket edeceğiz. Hizmet konusunda kendime güveniyorum ve iddialıyım. Vatandaşlarımızın desteklerini bekliyorum” dedi.
Cumhuriyet Mahallesi muhtar adayı Nuri Solmaz aslen Tokatlı ve 1976’dan beri Silivri’de yaşıyor. 4 çocuk babası Solmaz hafriyat işi ile uğraşıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol