Silivri Facebook
banner88

Denizcilik Bayramında El Ele

Kaynak : Değişim Gazetesi


Geçen sene yapılamayan Denizcilik Bayramının bu sene yapılabilmesi için Dernekler ve odalar el ele verdiler. Bu sene yapılacak olan Denizcilik bayramı renkli görüntülerle kutlanması bekleniyor. Silivri Turizm Tanıtma ve Kültür Derneği başkanı İsmail Güçlü 1 Temmuz’da yapılacak Denizcilik Bayramı için 1 Temmuzdaki kutlamalarda yüzme yarışı, sandal yarışı ve denizgüzeli yarışması gibi değişik aktiviteler yapılacağını söyledi.

Güçlü:”Bütün belde belediye başkanlarımızdan destek istiyoruz.”
Denizcilik Bayramına sahip çıkılması gerektiğini söyleyen İsmail Güçlü “Önceleri Denizcilik Bayramları renkli görüntülerle kutlanırdı. Bizde bu sene Liman Başkanlığıyla birlikte hareket edeceğiz. Birlikte olduğumuz Balıkçılar Derneği, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Çevre Derneği’nin yanında değişik oda ve derneklerin de katılımlarını bekliyoruz. Bütün gençlerin bir arada olacağı bir program düzenledik. Bunun için Belediye Başkanlarımızdan destek istiyoruz. Değişik yarışmalar düzenleyeceğiz. İyi yüzücüler yüzme yarışmasında kendilerini gösterecekler. Hangi köy ve beldelerden olursa olsun tekne sahiplerini tekne yarışına, güzelliğine güvenenleri Denizgüzeli yarışmamıza bekliyoruz. Daha birçok etkinliklerimiz olacak. Silivrililere güzel bir Deniz Bayramı yaşatmak için ilgilileri ve gençleri bekliyoruz. Biz her zaman gençlerimizin yanında olduk ve onlar için elimizden geldiğince çalışmalar yapmaya çalıştık. Şimdi sıra hünerlerini göstermek isteyen gençlerimiz de. Böylelikle iyi bir şeye vesile olacağız ve ileriki yıllara da daha da güzelleri yapılması için önayak olmuş olacağız.”dedi.

Silivri Sahilinde yapılacak olan Denizcilik Bayramı’nda ki yarışmalara katılmak isteyenler başvurularını Liman Başkanlığına yapabilirler.

Müge CESUR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol