Silivri Facebook
banner88

Dilek Sabancı Silivri'de
 
Toplantıya Silivri’den Engelli Olimpiyatlarının Silivri’de yapılmasını sağlayan R.A.M Müdür Yardımcısı Can Dağaşan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fikret Özdemir, Engellilere yaptıkları katkı ve Silivrispor’da Engelli Şubesi açılmasında emeği geçen Cihangir Davutoğlu ve yine engellilere verdiği hizmet ve katkılarından dolayı Pınar Davutoğlu davet edildiler…
 
Dilek Sabancı’nın, Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol’a yaptığı ziyaret sıcak bir atmosferde geçti. Yapılacak organizasyon için Kaymakam’dan istek ve dileklerini dile getiren Sabancı şunları söyledi.
 
“ Bazı alternatif yerlerde bu organizasyonu yapmak için teklif alınmasına rağmen Özel Olimpiyatlar Başkanı İsveç Federasyonundan Silivri’ye gelen yetkili, memnun bir şekilde ayrılıp Silivri olarak kararını heyetimizle beraber verdiler. Bizlerde 15 takım yurt dışı, 2 takımda Türkiye’den olmak üzere 17 takımın katılacağı Özel Olimpiyatlar Futbol Müsabakalarının Silivri’de yapılacak olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Gelecek misafirlerimize acil hallerde (inşallah olmaz) müdahale yapacak ambulans, sağlık hizmeti, güvenlik ve trafik açısından özel önlemler alınması için yardımlarınızı, ayrıca bando gibi gösteriye dönük desteklerinizi bekliyoruz.’’ Dedi.
 
Sohbet şeklinde geçen toplantıda Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol şunları söyledi
“ Silivri’de bulunmanızdan ve Özel Olimpiyatlar Futbol takımlarının Silivri’ye gelecek olmasından büyük memnuniyet duydum. Bizden istekleriniz yapmamız gereken düzenlemeler, ancak organizasyon çok iyi olsa bile önemli olan, halkı bu etkinliğin içine çekmek gerekir. Ayrıca sosyal aktivitelerde civarda bulunan site havuzlarından faydalanılabilinir. Silivri’nin dereceye girmiş halk oyunları ekipleri var oyunları ile renk katarlar. Silivri Belediyesi’nin yeni kurduğu bando ekibi yardımcı olur. İlerleyen günlerde tekrar bir araya gelir yapılacak çalışmaları gözden geçiririz.’’ Dedi.
 
Toplantı sonrası Dilek Sabancı Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol’a gümüş bir tabak hediye etti.
 
30 Eylül – 05 Ekim tarihleri arasında Silivri Yeni Spor Kompleksinde yapılacak Özel Engelliler Olimpiyat Oyunları için sporcuların ve halkın ulaşım sorunlarının da çözülmesi bekleniyor.
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol