Silivri Facebook
banner88

Geleceğin modacıları görücüye çıktı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Okulların kapanmasına birkaç gün kala öğrencilerin yılsonu gösterileri renkli görüntülerle devam ediyor.
 
Geçtiğimiz Çarşamba günü. Şerife Baldöktü Kız Meslek Lisesi öğrencileri okullarında yılsonu gösterisi düzenlediler. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcı Namık Öndeş, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Okul Müdürü Banu Dalgaval öğrenci ve veliler katıldı.
 
Öğrenciler ilk olarak tiyatro salonunda Turgut Özakman’ın yazdığı  “Ah Şu Gençler” adlı oyunu sergilediler. Oyunun yönetmenliğini okulun öğretmenlerinden Yavuz Othan ve Müfit Keklik yaptı. Oyuncuların saç ve makyajlarını ise okulun kuaförlük bölümünde okuyan Gülşah Cengiz ve Derya Çıra üstlendi. Oyunculuklarını konuşturan öğrenciler izleyenlerden büyük alkış alırken gösteriyi diğer okullardan gelen okul müdürleri de izledi.
 
Daha sonra Giyim ve Üretim Teknolojisi 11.sınıf öğrencileri okulun bahçesinde sene boyunca derslerinde kendilerinin tasarlayıp diktikleri birbirinden güzel kıyafetleri mini bir defile düzenleyerek izleyenlerin beğenisine sundular. Hayriye Ayhan ve Nesrin Nurlu’nun düzenlediği defilede giysileri de Öğrenciler giyim ve üretim teknolojisi derslerinde hazırladıkları günlük ve gece kıyafetleri şeklinde olan defilede giysiler öğrenciler tarafından taşındı. Defile gelinlik tasarımlarıyla son bulurken öğrencilerin ortaya çıkardıkları kıyafetler izleyenlerden tam not aldılar.
 
Öğrenciler defile sonunda üzerinde “iyi bir gelecek iyi bir eğitimden geçer” yazılı balonları havaya bırakırken izleyenler ve öğrenciler güzel bir gün geçirdiler.
 
Müge Cesur
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol