Silivri Facebook
banner88

İlk resmi başvuru Çengel'den

Haber:Melis AVCI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2009 yerel seçimleri için resmi başvuru sürecinin başlamasının ardından, parti de hareketlilik başladı. CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adaylarından Yavuz Çengel, dün resmi adaylık başvurusunu partiye ulaştırdı. Aday adayları arasında ilk resmi başvurusunu partiye ulaştıran isim olan Çengel, başvuru formunu CHP Silivri İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım’a teslim etti.

Çengel: “CHP bayrağını Silivri’de yeniden dalgalandıracağız”

Düzenlenen başvuru töreninde konuşma yapan Yavuz Çengel: “Cumhuriyet Halk Partisi resmi aday adaylığı sürecini başlatmak için gerekli hazırlıklarımızı yaptım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Silivri’de yeniden dalgalandırmak, belediyeyi yeniden kazanmak ve ülkemize de hayırlı işler yapmak için belediye başkan aday adaylığına başvurdum. Önemli olan burada başarıya ulaşmaktır. O anlamdaki ilk adımımızda da başvuru ile ilgili resmi evraklarımızı tamamladık ve şimdi sizlerin huzurunda da ilçe başkanımıza takdim ediyorum” şeklinde konuştu.

Yıldırım: “Çengel’in bu işi layığı ile yapacağına inanıyorum”

Çengel’in ardından söz alan CHP Silivri İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım ise şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi 22 Aralık- 30 Aralık tarihleri arasında Cumhuriyet Halk Partisinin 29 Mart 2009 yerel seçimleri için resmi olarak başvurma süreci başladı. Bu süreç içerisinde kamuoyunda ismi geçen arkadaşlarımızın, gerek belediye başkan aday adaylığı, gerek il genel meclisi, gerek belediye meclis üyeliğine resmi olarak başvurularını almaya başladık. Değerli başkanım Sayın Yavuz Çengel’inde dosyasını almaktan şu anda mutluluk duyuyorum. Biz bu resmi başvuruları alıp bütün arkadaşlarımızın son gün hiçbir değerlendirme yapmadan, il merkezimize teslim edeceğiz. Oradan genel merkezimizin yapacağı değerlendirme sonucu, verileceği karara hepimiz katılacağız. Şuanda sevgili başkanımın aday adayı başvurusunu aldım. Kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.  İnşallah her şeyin en iyisi, en güzeli Cumhuriyet Halk Partisi için, Silivri’miz için olur. Yavuz Çengel arkadaşımızın da bu işi layığı ile yapacağına da inanıyorum. Kendisine de bu konuda güveniyorum. Hayırlısı neyse o olsun.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol