Silivri Facebook
banner88

Işıklar Ailesi Devir Teslim Törenindeydi
 
Başkan Işıklar, Silivri Lions Kulübü Başkanlığını Sultan Aşkın’dan devir alan Özen Atçı Özden ve yönetimine başarılar diledi.
 
Silivri Lions Kulübü’nün her yıl gerçekleşen devir teslim töreni bu yıl Marin Prenses Otel’de gerçekleştirildi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, devir teslim törenine eşi Esma Işıklar ile birlikte katıldı. Devir teslim töreninde, Silivri Lions Kulübü’nün yıl boyunca yaptığı çalışmalar ve etkinlikler slâyt gösterisi eşliğinde anlatıldı.
 
IŞIKLAR: “BATIYA GİDEN GEMİ, SİZLER SAYESİNDE İLERLİYOR”
Silivri Lions Kulübü Başkanlığını Sultan Aşkın’dan devir alan Özen Atçı Özden ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Işıklar, gecede yaptığı konuşmasında şu ifadeler eyer verdi; “1917’de ‘İnsanlar yardıma eğilmedikçe, dik duramazsınız’ heyecanıyla başlayan Leons hareketi, 1963’te ülkemize gelmiştir. Dünyada küresel anlamda bir anlayış içerisinde olan Leons, ülkemizde de bu anlayışla görev yapıyor ve çalışıyor. Böyle olması bazen düşünce içerisinde, karamsarlık içerisinde kalmamıza neden oluyor. Bu kadar ucundan, köşesinden her tarafından tutulan çekilmeye çalışılan, batıya giden bir geminin içerisindeyken doğuya koşan insanların var olduğu bu ülke, neden hala dik duruyor, hala değerlerini koruyor diye düşünürsek; bunun cevabının bu küçük kozaların,  küçük örgütlendirmelerin ve dimdik ayakta duran bu aydınlık beyinli insanların çabaları ile olduğunu anlamak hiçte zor değildir. Ben bir belediye başkanı olarak burada sadece yerel yönetimin günlük işlerini yapmaktan yana değilim. Burada sahip olduğumuz bütün değerlerin yaşaması ve korunması adına elimden ne geliyorsa yapacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu. Devir teslim töreni yapılan konuşmaların ardından kesilen kutlama pastasıyla sona erdi.
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol