Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR'DAN BASIN MENSUPLARINA KAHVALTI
 
Karşılıklı sohbet ve kaynaşma şeklinde geçen sabah kahvaltısında, keyifli anlar yaşandı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 16 Mayıs 2009 Cumartesi Günü Tarihi Kalepark’ta düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Saat 09.00’da başlayan kahvaltıda Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir, Elif Uzun, Abdullah Yıldırım, Ayhan Otlatıcı ile CHP’li Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri de yer aldı.

IŞIKLAR; “SİZLER BİZ OLMADAN, BİZDE SİZLER OLMADAN YAPAMAYIZ”
Programlarının yoğunluğu nedeniyle basın mensuplarıyla gecikmeli olarak bir araya geldiğini ifade eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Seçildiğimiz günden bu yana ziyaretler ve yoğun iş temposu nedeniyle sizlerle bir araya gelemedik ama bundan sonra sizlerle sıklıkla bir araya geleceğiz. Siz ve bizler bir bütünüz. Sizler biz olmadan, bizde sizler olmadan yapamayız. İlişkilerimizi saygı çerçevesinde tutarak çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen sabah kahvaltısında, basın mensupları ve siyasiler arasında samimi bir ortam oluştu.

TOLGA EMEK’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
Aynı gün yeni yaşına giren Haberdar Gazetesi Silivri Temsilcili Tolga Emek’e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Yeni yaşını meslektaşlarıyla birlikte kutlayan Emek, pastasını Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile birlikte kesti.

TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİMİ İLE GÜNÜ ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekip arkadaşları, toplantı sonunda tüm basın mensupları ile toplu fotoğraf çekimi yaptırarak günü ölümsüzleştirdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol