Silivri Facebook
banner88

Kuaförler Risus'ta Toplandı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Risus Beach Club’un sahibi Rıza Güvenç önceki gece Kuaförler Odası Derneği’ne bir yemek düzenledi. Tesisini tanıtmak ve işletmesinde gerçekleşen özel günlerin gerçekleşmesinde katkısı bulunan Silivrili kuaförlere, minnet borcunu ödemesi amacıyla gerçekleştirdiği bu geceye yüze yakın kuaför katıldı.
 
Özellikle bayanların şıklık yarışına girdikleri gecede davetliler, şarkı söyleyip eğlenerek güzel bir gece geçirdiler. Rıza Güvenç gecede yaptığı konuşmada “Silivri her şeyin en iyisine layıktır diyerek yola çıktık. Tesisin sahibi olarak, Silivrilinin hizmetine sunmak benim için de mutluluk verici. Risus artık bar değil; balık ve et lokantası olarak hizmet verecek. Ayrıca tesisimizde kahvaltıda verilecek ve fiyatlarımızda makul tutulacak. Tesisimizin sahile bakan kısmı da eskiden olduğu gibi kapalı olmayacak ve isteyenler önünden geçebilecekler.”dedi.
 
Renkli geçen gece yemeğin ardından söylenen şarkılarla devam etti. Birbirlerine rakip olan birçok kuaförlerde birbirleriyle sohbet ederek güzel görüntüler verdiler.
 
Gecenin ardından kuaförler Rıza Güvenç’e, bu güzel gece için teşekkür etti.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol