Silivri Facebook
banner88

Şenol Yıldız : ''Şoförler Odası başkanlığına aday adayıyım''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
17 yıldır Silivri’de esnaflık yapan oto alım satımı ve emlakçılıkla uğraşan Şenol Yıldız, bundan sonraki dönem, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na aday olacağını açıkladı.
 
Ticari taksi sahibi olan ve uzun zamandır da Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası’na üye olduğunu söyleyen Yıldız, mevcut başkan ve yönetiminin çalışmalarını yetersiz bulduğunu söyleyerek, yeni ve genç bir ekiple eskiye nazaran daha başarılı işler yapmak istediklerini dile getirdi. Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
 
“Şoförler Odası Başkanının ve yöneticilerinin bazı konularda yetersiz olduğunu düşünüyorum.”
“Uzun zamandır Şoförler Odası Derneği’ne üyeyim. Şoförler Odası Derneğine iyi bir yönetim kurarak aday olmak istiyoruz. Elimizden geldiği kadar şoför arkadaşlarımıza en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Şu anki Şoförler Odası Başkan ve yöneticilerinin bazı konularda yetersiz olduğunu düşünüyorum. Şoförlere yapılan ve ticari taksicilere yapılan hizmetlerde yanlışlar var. Mesela yeni duraklar açılmaya başlandı. Biz bu durakların erken olduğunu düşünüyoruz. Çünkü burada esnafımızın daha yeterli derecede ekonomik durumu düzelmeden yeni taksilerinde eklenmesi tabiî ki bizi esnaf olarak sıkıntıya sokacak. Şoförler derneğinin bu anlamda çalışmalarını yetersiz buluyorum. Onlarda kendilerine göre hizmetleri olmuştur. Tabiî ki kötülemek istemiyoruz ama biz daha iyisini yapmak istiyoruz.17 yıldır Silivri’deyim ve kendime göre bir çevrem var. Genç arkadaşlarla birlikte güzel bir ekip kurmak istiyorum. İnandığımız için bu yola çıktık. İnşallah dostlarımız da bizi desteklerse bu işte başarılı olacağız.
 
“Er meydanında kim kazanırsa, o yola devam edecek.”
Aday adayı Yıldız, konuşmasına şu sözlerle devam etti “Şu anda erken seçime gidilecek mi bununla ilgili pek bir fikrim yok. Ama ne zaman seçim olursa biz o zaman hazırlanmak istiyoruz. Seçimlere yakın zaten nasıl hizmet edeceğimizi, çalışmalarımızı anlatacağız. Çalışma ekibimiz kuracağız. Şu an kapımız herkese açık. Zaten iyi bir elemeden sonra yönetimi toplayacağız. Benim gözümde ben 17 yıldır Silivri’de yaşayan bir vatandaş olarak, Silivri’nin Hüseyin Turan’dan önce Hüseyin Turan’dan sonra olmak üzere ikiye ayrıldığını düşünüyorum. Genç bir arkadaşımız olarak çok güzel bir hizmet verdi. Kim bilir belki de bizim yönetime gelmemizle Şoförler Odası’nda da böyle bir dönem olur. Bizde iyi işler yapmaktan mutlu oluruz. Zaten oda içindeki bazı üyelerden de destek alıyoruz. Er meydanında kim kazanırsa o yola devam edecek.”
 
Müge CESUR- Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol