Silivri Facebook
banner88

Silivri Ata'nın İzinde Yürüdü
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, 15 Mayıs 2009 Cuma akşamı düzenlenen Atatürk’ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü ile start aldı. Saat 20.30’da başlayan yürüyüşe, Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir, Elif Uzun ve Abdullah Yıldırım, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Ömer Duman, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Silivri Belediyesi ve İl Genel Meclisi Üyeleri, kamu kuruluşları ve oda temsilcileri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Bayraklar ve fenerlerle renkli görüntülere sahne olan yürüyüşe, vatandaşlar alkışları ile destek verdi.
 
Söylenen marşlar ve şarkılar eşliğinde gerçekleşen Atatürk’ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü, Silivri Atatürk Meydanı’nda sona erdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Silivri İlçe Spor Müdürü Fikret Özdemir ve Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı.
 
KOLBASTI COŞTURDU
 
Yapılan konuşmaların ardından Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi ile Turgut Reis İlköğretim Okulu Halk Oyunları ekipleri gösterilerini sundu. Turgut Reis İlköğretim Okulu Kolbastı ekibinin coşkulu melodi eşliğinde gösterdikleri performans, izleyenlerden büyük alkış aldı. Protokol üyeleri gençlere alkışlarıyla tempo tuttu. Atatürk’ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü, gerçekleşen havai fişek gösterilerinin ardından sona erdi.
 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol