Silivri Facebook
banner88

Silivri Belediyesi TSM Korosu Atatürk'ün Sevdiği Şarkıları Seslendirdi
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
Silivri Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 9 Kasım 2008 Pazar günü saat 14.00’de “Şarkılar Seni Özler” isimli konser programı düzenledi.
 
Deniz Aydar yönetiminde Sıtkı Şenel, Münevver Mersin, Zeynep Şenay, Nermin Büber, Cemile Gürkan, Canan Aksu, Fahriye Darılmaz, Esin Kalender, Saime Tezdoğan, Gülşen Fidan, İlhan Batur, Hüseyin Akıncı, Tarkan Keser, Nedime Karagülle, Hüseyin Karagülle, Nida Uçkun, Safiye Alkan, Rüştü Hut, Tahsin Yamalı, Hüseyin Yamalı, Coşkun Savaş, Şaban Dikmen ve Serap Şenel’den oluşan Silivri Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Atatürk Haftası nedeniyle Atatürk’ün sevdiği eserleri “Şarkılar Seni Özler” isimli programda seslendirdi.
 
Konserde Silivri Kaymakamı A.Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti İlçe Başkanı Ender Gezici ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütleri ve derneklerin başkanları ile çok sayıda vatandaş hazır bulundu.
 
KONUKLAR, KOROYU AYAKTA ALKIŞLADI
Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türkülerden oluşan 15 eseri seslendiren koro, programının finalinde Onuncu Yıl Marşı’nı konuklarla birlikte söyledi. Konuklar, konserin bitiminde koro mensuplarını ayakta alkışladı.
 
Şef Deniz Aydar’a bir buket çiçek vererek teşekkür eden Silivri Kaymakamı A.Mesut Demirkol, koro üyelerinin de tek tek elini sıkarak tebrik etti.
 
Kaymakam Demirkol konuşmasında ise “Ulu Önder Atatürk’ü anma günleri olan bu günlerde haftalarda ona bu hafta ile alakalı ne kadar saygımızı, sevgimizi ve bağlılığımızı ifade etme gayreti içinde olsak yine de yetmediğini biliyoruz. Atatürk’ü böylesine anlamlı etkinliklerle anıyoruz ve ruhu şad olsun diyoruz.  İyi ki Atatürk’ümüz varmış, bizim önderimiz olmuş ve gerçek anlamda cumhuriyet ve batıya dönük yüzümüz ile yarınlara daha güvenle bakabilmenin kıvancı içerisindeyiz, sevinci içerisindeyiz. Ama bu heyecan her yıl her an giderek artmalı, artan bir güç ile kuvvet ile bağlılık yumağı ile onun mütevazi bir gününü bugün hep birlikte yaşadık. Ben tekrar arkadaşlarımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.
 
Silivri Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun konseri yaklaşık 1 saat sürdü.
 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol