Silivri Facebook
banner88

Silivri Hasgal'da Mezuniyet Coşkusu!
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi 5. Mezuniyet Töreni dün görkemli bir kutlamayla gerçekleşti.
 
Okul bahçesinde yapılan kutlamaya Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, İlçe Tarım Müdürü Hasan Güven, İlçe Sağlık Grup Başkanı Sadık Balcı, Silivri Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erdoğan Yılmaz ve okulu yaptıran hayırsever Yaşar Ruhat Gümüş katıldı. 5.’si düzenlenen mezuniyet töreninde ilk konuşmayı Okul Müdürü Saim Eşmeoğlu yaptı.
 
Eşmeoğlu, bu yıl mezun olan öğrencilerin önceki senelerde mezun olanlardan farkı olduğunu söyledi. Bu yıl mezun olan öğrencilerin bütünlemeye kalmadan sınıflarını geçtiklerini ifade eden Okul Müdürü Saim Eşmeoğlu, öğrencileriyle gurur duyduğunu ve hayatları boyunca başarılar dilediğini söyledi.
 
Okul Müdürü Saim Eşmeoğlu’nun ardından Okul Müdür Yardımcısı Fuat Göçecek’de bir konuşma yaparak, mezun olan öğrencilere, hayat boyu başarılar diledi.
 
İşler “Gittiğiniz her yerde bu okulu duyurmalısınız”
Törene katılan Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler yaptığı kısa konuşmasında şu ifadelere yer verdi “En büyük arzumun bu okulda veli olmak olduğunu daha öncede söylemiştim. Ben şuan bunu yaşıyorum. Benim kızımda bu okulda, buradaki arkadaşlarıma emanet ettim. Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi başarısını ispat etmiş bir okul. Çocuklar bu yüzden size çok iş düşüyor. Gittiğiniz her yerde bu okulu duyurmalısınız. Çünkü bu okulun adı, bugüne kadar hiçbir disiplin olayına karışmamıştır. Burada en büyük pay, siz velilerindir. Bu sizlerin yetiştirdiği çocuklar ve onlara büyük emek veren değerli öğretmenlerin başarısıdır. Çocuklar, öğretmenlerinizi unutmayın. Yaşadığınız mutlulukları onlarla paylaşın. Hepinizin yolu açık olsun.”
 
İşler, Anadolu lisesinin ilerleyen zamanlarda daha da genişletileceği ve kontenjan sayısının artırılacağı ile ilgili bilgiler verdi.
 
Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen öğrencileri, velileri yalnız bırakmadı. Öğrenciler karnelerini velilerinin elinden aldı. Okul başarı sırasında ilk 3’e giren öğrencilere çeyrek altın ve bisiklet hediye edildi.
 

 
Öğrencilere hediyelerini Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve hayırsever Yaşar Ruhat Gümüş verdi.
 
Kutlama pastasının kesiminin ardından, öğrenciler bayrak ve flama devir teslimi yaptılar. Öğrenciler kep fırlatarak, mezuniyeti kutladı. Kutlamalar okul bahçesinde davul ve zurna eşliğinde çekilen halaylarla devam etti.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol