Silivri Facebook
banner88

Silivri'deki En Büyük Sivil Toplum Örgütüyüz
 
Toplum örgütleri gündemi belirleyerek, toplumu olumlu yönde şekillendirmekle görevlidir. Memur Sen olarak üyelerimizin hak ve hukuk kuralları çerçevesinde sıkıntılarını gidermeyi onlar için mücadele etmeyi gaye edinmiş bulunmaktayız.
 
Ülke gündemini belirleyen konfederasyonumuz ezilmişin yanında yer alarak hak mücadelesine yıllardır devam etmiştir. Çalışanların teveccühü sayesinde Türkiye'de çığ gibi büyüyen konfederasyonumuz bugün SİLİVRİ'NİN en büyük sivil toplum örgütü olmanın haklı gururunu yaşıyor.
 
Memur Sen'i Silivri'de 550'ye yakın memur çalışanıyla en büyük sivil toplum örgütü haline getiren başta ilçe başkanlarımızı, tüm yönetim kurullarımızı ve işyeri temsilcilerimizi canı yürekten kutlar çalışmaların da başarılar dileriz.
 
En büyük olmanın vermiş olduğu gücümüzü, Silivri'de doğru ve ilkeli şekilde kullanmaya devam edeceğiz. Tüm üyelerimizin haklı duruşlarında gücümüzün sonuna kadar hak ve hukuk kuralları içerisinde yanlarında bulunacağız, onları savunarak haklı mücadelelerinde yalnız bırakmayacağımızı tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol