Silivri Facebook
banner88

Turgut Reis İÖ. Okulu'ndan plaket
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Turgut Reis İlköğretim Okulu’nda yıl sonu karne törenine katıldı. Öğrencilerin “Büyük Başkan” tezahüratları ve alkış yağmuru altında karşılanan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a okul yönetimi tarafından da teşekkür plaketi verildi.
 
AYDINLIYURT, TURAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla törende açılış konuşmasını yapan Turgut Reis İlköğretim Okulu Müdürü Vahit Aydınlıyurt, katkılarından dolayı Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a teşekkür etti.
 
Aydınlıyurt, “Mevcut okul binamızda bugüne kadar ikili olarak eğitim-öğretimimizi sürdürdük. Ama bizler şu an çok mutluyuz. Çünkü yeni binamız ile ilgili süreç bayağı yol aldı. Bununla ilgili belediye başkanımız buradalar. Bize desteğini esirmeyen Silivri Belediye Başkanımız Hüseyin Turan’a, başkan yardımcılarına, çalışma ekibinize huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Kasım ayından sonra okulumuzda hiç sular kesilmedi. Belki bunun neden olduğunu içinizde bilmeyenler var. Burada ifade etmekte bir sakınca bulmuyorum. Belediyemiz bu konuda yardımcı oldular. Benim için temizlik çok önemli bir faktör. Bununla ilgili hidroforumuzu icraata koyduk. Şu an sular zaten kesilmiyor ama ayda yılda bir de olsa kesildiğinde okullarda gerçekten durum hiç hoş olmuyor. Belediyemiz bando ile ilgili olarak ta bize yadımlarını esirgemediler.” dedi.
 
TURAN: TURGUT REİS İ.Ö.O. YIKILIP YENİDEN YAPILACAK
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan da konuşmasında şunları söyledi: “Yaklaşık 1,5 seneden beri okulun yapılması ile ilgili Silivri Belediyesi olarak çok ciddi girişimlerimiz oldu. İki ay önce projenin onaylanması, Turgut Reis İlköğretim Okulu’nun yıkılıp yeni baştan yapılması ile ilgili çalışma son aşamaya geldi. Ben bütün il genel meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönem mevcut okulumuzda eğitim-öğretim görmeyeceksiniz. Çünkü önümüzdeki sene Turgut Reis İlköğretim Okulu’nun hızlı bir şekilde modern bir okul yapılması ile ilgili çalışma başlatılıyor. Bunları, siz değerli yavrularımız için yapıyoruz. Sizin daha güzel eğitim görmeniz, daha güzel sınıflarda eğitim görmeniz ve öğretmenlerimizin günün modern şartlarında eğitim ve öğretim vermeleri için bunları yapıyoruz. Ancak sizlerden şunu istiyoruz. 25 sene önce bize söylediler. Yarın Silivri’yi yönetecek olanlar sizlersiniz. Bize söylenmişti, şimdi aynı lafı biz size söylüyoruz. Çok daha iyi eğitim almanız gerekiyor. Çok daha iyi öğretimden geçmeniz gerekiyor. Bu açıdan yaz tatilinizi dinlenerek, kitap okuyarak, spor yaparak geçirmenizi istiyoruz. Belediyemizin açtığı Yaz Spor Okulları var. Yaz Spor Okullarımızdan ücretsiz bir şekilde faydalanmanızı istiyoruz. Bizler siz çok seviyoruz ve sevmeye de devam edeceğiz. Sizlerde annenizi babanızı, öğretmeninizi seviyorsanız lütfen yaz tatilinizi boş geçirmeyin. Hepinizin gözlerinden öpüyorum ve iyi tatiller diliyorum.”
 
AYDINLIYURT’TAN TURAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Turgut Reis İlköğretim Okulu Müdürü Vahit Aydınlıyurt okula katkılarından dolayı Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a, Okul Aile Birliği Başkanı Süheyl Kırkıcı da AK Parti İlçe Başkanı Halit Girgin’i temsilen AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Atasoy’a ve okul yönetimi tarafından okula katkı sağlayan kişi ve kurumlara teşekkür plaketi verildi.
 
Turgut Reis İlköğretim Okulu’ndaki yıl sonu karne töreni, Halk Oyunları Gösterisi ve başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi ile sona erdi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol