Silivri Facebook
banner88

Yaza Merhaba Konseri
 
Silivri Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Deniz Aydar yönetiminde 23 Mayıs 2009 Cumartesi günü düzenlenen konser programında ilçe halkıyla buluştu. Saat 15.00’de başlayan konserde 23 eser seslendirildi. Programa Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir ve Elif Uzun, Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Deniz Aydar’ın yönetiminde olan Silivri Belediyesi Türk Sanat Müziği korosunda; Sıtkı Şenel, Münevver Mersin, Zeynep Şenay, Nermin Büber, Cemile Gürkan, Canan Aksu, Fahriye Darılmaz, Esin Kalender, Saime Tezdoğan, Gülşen Fidan, İlhan Batur, Hüseyin Akıncı, Tarkan Keser, Nedime Karagülle, Hüseyin Karagülle, Nida Uçkun, Safiye Alhan, Rüştü Hut, Yaşar Gezici, Gülümser Aktürk, Nuray Görler, Leman Yönet, Adnan Gülmez, Sadık Ceylan, Meral Erdem ve saz sanatçıları Tahsin Yamalı, Hüseyin Yamalı, Coşkun Savaş ile Şaban Dikmen yer aldı.
 
BAŞKAN YARDIMCISI KANDEMİR KOROYA EŞLİK ETTİ
 
Repertuarında 23 eser yer alan Silivri Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir’in severek dinlediği Kırmızı Gülün Adı Var isimli eseri de seslendirdi. Repertuara sonradan eklenen eseri seslendiren Silivri Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’na, Başkan Yardımcısı Kandemir de eşlik etti. Konser sonunda büyük beğeni toplayan Silivri Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, ayakta alkışlandı. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir, koro yönetmeni Deniz Aydar’a bir buket çiçek vererek teşekkür etti.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol