Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ'NİN AĞIR TOPLARI...

AK PARTİ’NİN AĞIR TOPLARI…

SİLİVRİ siyasetinde yaptıkları çalışmalar ve fikir üretimleri ile dikkati çeken, AK Parti’nin ağır topları olarak nitelendirilen Silivri Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri Tamer Şişman, Yalçın Yönet ve Lütfü Vardar hız kesmeden hizmete devam ediyor…

AK Parti’nin yaptığı toplantılarda, mecliste ve ziyaretlerde mutlaka bu üçlüden en az ikisi birlikte görülüyor.

Tamer ŞİŞMAN: 1962 Bayburt doğumlu, İstanbul Ticaret Lisesi mezunu ve çeşitli firmalarda üst düzey yöneticilik yaptı. Birçok sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapan Şişman, evli ve üç çocuk babası… Bunlar genel bilgileri ancak Tamer Şişman, AK Parti’nin katıldığı her davette bulunması ve Kaymakam ile sık sık bir arada fotoğraflarda görülmesi iyi bir dost olduğunu gösteriyor… Sosyal faaliyetlerin aranan adamı Şişman, aynı zamanda bazı fabrikaların sorunlarını çözmede önemli roller üstleniyor.

Yalçın YÖNET: 1972 Silivri doğumlu, Trakya Üniversitesi Harita Kadastro Meslek Yüksek Okulu’nu bitirdikten sonra A.Ü.İ ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümüne bitirdi. Özel sektörde Müfettişlik ve bölge müdürlüğü yaptı. Silivri AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığı yapan Yönet, evli ve bir çocuk babası… Yönet’i Silivri’de tanımayan yok gibi… Ülkenin genel ekonomisinden kültür ve sanata kadar oturup konuşulabilecek, dürüst, güler yüzlü bir kişilik. Silivri Meydanı’nda bulunan Çardak Köftecisi’ni babası ve kardeşleriyle çalıştırıp örnek esnaf profili çizmesi en önemli artısı.

Lütfü VARDAR: 1977 doğumlu en genç meclis üyesi. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğrencisi. 14 yıldır serbest muhasebecilik, Halı saha ve spor tesisleri işletmecisi ve tarımla uğraşmakta olan Vardar, evli ve iki çocuk babası. Önce insan prensibiyle Gümüşyaka’da kim düzenlerse düzenlesin her türlü etkinlikte Vardar’ı görmek mümkün. Gümüşyaka’nın sorunlarını her ortamda dile getiren ve çözüm için tüm gayretini gösteren Vardar, ayrıca engelli ve yardıma muhtaç hemşerilerinin destek olarak yanlarında buldukları dost canlısı Gümüşyakalı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol