Silivri Facebook
banner88

AKP SİİLİVRİ'DE BAYRAMLAŞMA BÖYLE GEÇTİ...

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

Ramazan Bayramında Ak Parti gelenekleşen bayramlaşma töreni Ak Parti İlçe Binasında yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. Parti üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdiği bayramlaşmada ilgi had safhadaydı. Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, eski Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert, eski Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu’nun yanı sıra Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop ve eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu yer aldı. 

İlçe Başkanı Metin Karakaş yaptığı konuşmada;’’ Toplanan kalabalık bizim gücümüze güç katmaktadır. Bu gücümüzü bir kaç gün önce gerçekleştirdiğimiz Sahil kısmındaki iftar ile kanıtlamış olduk. Özellikle içerisinden geçmekte olduğumuz Ergenekon Davası sürecinin bizi lekeleme girişimlerinin olumsuz sonuçlandığı ortadadır. Milletten aldığımız güç ve kuvvet ile hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz’’ dedi. CHP partisinin kendilerine yaptıkları eleştirilerede cevap veren Metin Karakaş’’ Bizi eleştiren zihniyet zamanında kurduğumuz çadırlarda sadaka ve haksız kazanç kovaladığımızı iddia etmişlerdi. Şimdi görüyoruz ki bu zihniyet değişti. Artık onlarda bizi takip ediyorlar. Demek ki yapılanlar sadaka değil hizmetmiş’’ dedi.

Kürsüde kısa bir konuşma yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, CHP ve MHP Genel Başkanlarına göndermede bulundu. Özellikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na göndermede bulunarak’’ Kendisi iftarın ne demek olduğunu bilmiyor önüne tabak getirdiler adam hemen başladı yemeğe. Adama iftar dedin mi aklına Ramazan değil sadece yemek geliyor. Oruç ya da Ramazan kavramlarında çok uzak yaşamış anlaşılan’’ dedi.

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol