Silivri Facebook
banner88

AVRUPA'NIN EN İYİSİ OLACAK

Doktorların tanıtımından sonra konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “ Ben Hayati Beyi Silivri’ye ilk yatırımını yaptığı zaman tanımıştım. Kendisi 20 yıldır sağlık sektöründe olduğunu söyledi.Bir hafta sonra resmi açılışı yapılacak olan Silivri Özel Anadolu Hastanesi, Açılış öncesi hastane doktorlarının tanıtımının yapıldığı bir kokteyl düzenledi.
Anadolu Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Arkaz konuşmasında şunları söyledi  “ Sizlere kısaca Anadolu Hastaneler Grubunun Tarihinden bahsetmek istiyorum 1989 yılında Avcılar’da, Avcılar’dan Bakırköy’e, Bakırköy’den Edirne’ye kadar ilk Özel Hastaneyi açmanın gururunu yaşadık. Şimdiye kadar Avcılar da yüz binlerce hastayı tedavi ettik. 1998 yılında Silivri’de Silivri’nin ilk Özel Hastanesini açmanın gururunu yaşadık. Silivri’nin nüfusu 20,000’lerdeyken Silivri’ye 70 yataklı hastaneyi yapmanın gururunu yaşadık ve o cesareti sizden alarak başardık. Ben Başta Silivri’de Sağlık Merkezi yapıcağız diye söyledim.  Toplumların gelişmişlik seviyesinin o toplumdaki yapının kalitesinin yüksekliğiyle doğru orantılıdır.
 Bizde Türkiye sevdasıyla yanan gönlümüze ve gönlünüze bir bahar havası yaşatacak olan doktorlarıyla, hemşiresiyle, çalışanıyla bu hizmet anlayışıyla sizlerin hizmetinizdeyiz.
Açıldığı günden bu yana bölge hastanesi konumu sürdüren Silivri Anadolu Hastanesi ortaya çıkan hasta profiliyle bütün Trakya’nın, Edirne’nin, ve en kısa zamanda balkanların en gözde hastanesi olacağız. Sizlerden tek temennimiz bizleri desteklemeniz. Hepinizi seviyor mutlu ve sağlıklı günler temenni ediyor. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Silivri halkına saygı, sevgi, ve güvenden dolayı bu entegre eseri olanlara hediye ediyoruz” dedi.

KISA SÜREDE AÇILIŞ YAPILIR
 Silivri’yi biliyoruz ki Turizmin, Sanayinin, Tarımın ve Hizmet sektörlerinin birbirleri ile çelişmeden gelişebileceği ender bölgelerden biridir. Bu güzel Hastanenin belki kadrosunu tanıyarak açılışa başlıyoruz. Umarım çok yakın gelecekte, kısa sürede açılışını yaparak hizmete girerler Silivri’ye böyle bir Hizmeti en kısa zamanda açarlar. “dedi.

HİZMET ETMENİN SINIRI YOK

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ise yaptığı konuşmada “ Silivri’de böylesine güzel bir yerin açılması çok güzel olmuş. Bu hastanenin doğuş yeri Avcılar, şimdide de Silivri’de inşallah bundan sonra da Edirne’ye doğru gidersiniz. İnsanlara hizmet etmenin sınırı yok, Silivri olabilir Avcılar olabilir ama sağlıkla ilgili hizmet etmek hepsinden daha çok önemli sizleri kutluyorum. Silivri’ye ve bütün insanlara hayırlı olsun.” Dedi.

 


Açılış konuşmasını yapan ve aynı zamanda Anadolu Hastanesi’nin Başhekimi ve Nöroloji uzmanı Dr. Halil Narlı  hastanenin doktorlarını tanıttı.
Anadolu Hastanesi nin doktorlarını şu isimlerden oluşuyor.
“Anadolu Hastanesinin kurucusu Dr. Hayati Arkaz,
Nöroloji uzmanı Dr. Halil Narlı( Anadolu Hastanesi Başhekimi)
Dâhiliye Prof. Dr. Adnan Erol, Uz. Dr İsmail Özkırak, Uz. Dr. Selim Kum,
Çocuk Hastalıkları Uz. Dr. Gülsen Güneş Sönmezer, Uz. Dr. Mehmet Ateş,
Ortopedi ve Travmatoloji Prof. Dr. Hakan Gürmüz, Op. Dr. Tamer Yazıcı, Op. Dr. Ülker Morolar,
Genel Cerrahi Op. Dr. Meshi Vatandor, Op. Dr. Barış Coşarlar,
Kadın Hastalıkları ve Doğum (Jinekolog) Op. Dr. Muzaffer Uçarer, Op. Dr. Meryem Gökkaya,
Beyin Cerrahisi Op. Dr. Ahmet Pekmezci,
Anestezi ve Rehabitilasyon Uz. Dr. Önder Elitaş, Uz. Dr. Özlem Uğur, Radyoloji Uz. Dr. Ahmet Eğer,
Dermatoloji Uz. Dr. Sibel Mutluer,
Üroloji Prof. Dr. Ekrem Recep Özvan,
Göz Op. Dr. Mehmet Girgi Sönmezer,
Kulak Burun Boğaz (KBB) Op. Dr. Hasan Cebesoy,
Çocuk Cerrahi, Doç. Dr. Ali Çay,
Fizik Tedavi ve Rehabitilasyon, Uz. Dr. Siyasi Erdinli,
Plastik ve Rekosritik Cerrahi, Op. Dr. Ahmet Bulut,
Kardiyoloji, Uz. Dr. Mahmut Tekin,
Acil, Dr. Selami Murat Senkküver,
Biyokimya, Uz. Dr. Ahmet Er
Patoloji, Uz. Dr. Mehmet Ali İzmitçioğlu

 

 

                                                                                             

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol