Silivri Facebook
banner88

AYNUR SÜLEYMANOĞLU HIZLI BAŞLADI...

TRAKYASİFED yöneticileri Silivri’de temaslarda bulundu

 Trakya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (TRAKYASİFED) Kurucu Başkan Merhum Kadir Baran’dan boşalan Federasyon Başkanlığına seçilen, aynı zamanda Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı olan, Aynur Süleymanoğlu, Silivri Kaymakamı  Salih Keser ve Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (Silivri SİAD)’ı ziyaret etti.

 Ziyaretlerde Aynur Süleymanoğlu’na, TRAKYASİFED Yönetim Kurulu Üyelerinden Edirne SİAD Başkanı ve TRAKYASİFED Başkan Yardımcısı İsmet Açıkgöz, Lüleburgaz SİAD Başkanı ve TRAKYASİFED Genel Sekreteri Ahmet Azmi Mutlu, Çorlu ÇİSAD Başkanı ve TRAKYASİFED Saymanı Ayhan CİVAN, Silivri SİAD Temsilcisi ve TRAKYASİFED Yönetim Kurulu Üyesi Sancak Dolar ve TRAKYASİFED Başkan Danışmanı Hüseyin Dertop eşlik etti.

TRAKYASİFED yöneticileri ,Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (Silivri SİAD) dernek Başkanı Hakan Kocabaş’ı makamında ziyaret ederek, TRAKYASİFED Kurucu Başkanı olarak büyük emeği geçen, merhum Kadir Baran’ı kaybetmenin acısını paylaşıp, taziyelerde bulundular. Süleymanoğlu, Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş’a yeni görevinde başarılı olacağına inancını bildirerek, adına özel olarak hazırlanmış masa üstü el yapımı kılıç hediye etti.

TRAKYASİFED Yönetim Kurulu Üyeleri ve Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ile birlikte Silivri Kaymakamı Salih Keser’i makamında ziyaret ederek TRAKYASİFED hakkında genel bilgilendirme ile Federasyonun Vizyon ve Misyonu hakkında bilgi aktardılar.

TRAKYASİFED Yönetim Kurulu Üyeleri, Merhum Başkan Kadir Baran’ın eşi Birsen Baran’ı evinde ziyaret ederek kendisine tekrar sabır ve baş sağlığı dileklerini sunup, acısını paylaştılar.

Silivri Ziyaretlerini tamamlayan yöneticiler Silivri Sahilinde öğle yemeğinde bölge iş dünyası ve sanayisi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Trakya ve Silivri için iyi dileklerin ve güzel gelişmelerin olması konusunda görüş birliğinin oluştuğu birliktelik sona erdi.

 

AYNUR SÜLEYMANOĞLU KİMDİR

1960 Bulgaristan doğumlu olup, kimya dahil tüm eğitimini burada tamamlamıştır. 1989’daki Bulgaristan göçü ile Kütahya’ya yerleşti ve dört yıl Kütahya Porselen’in Ar-Ge Departmanında çalıştı. İlk renkli porselenin inovasyonu onun çalışmalarının bir bölümüydü.

İstanbul’da Tekstil Sektörüne girdi ve onun yoğun yenilikçi mizacıyla ilk plastisol baskı boyası üretimine başlandı. Devamında ilk ekolojik baskı boyası üreterek, 2007 yılında Dünya ENDEAVOR Girişimci adayı olmuştu. 2000 yılından beri, ortağının desteği ile Silivri’deki 3000 m2 lik kapalı alan Fabrikasında, Color Way markası ile Tekstil Emprime Baskı Boyaları üretmektedir. Renk Yolu Kimya, Dünya ve Türk baskı boya sektöründeki başarılı yerini korumak için, yıllık şirket bütçesinin %10-15’ini, 5 modern laboratuarını da kullanarak, araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) çalışmalarına ayırmakta olup, 18 Ülkeye ihracat yapmaktadır.

Fabrikadaki yoğun işlerinin yanında, Silivri Kadın Girişimci Derneği Başkanı, Silivri SİAD Yönetim Kurulu Üyesi, Silivri Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi, TÜRKONFED “İş Dünyasında Kadın” komisyonu Başkan Yardımcısı ve son olarak TRAKYASİFED Yönetim Kurulu Başkanlığını aktif bir biçimde yapmaktadır.

Evli ve bir çocuk annesidir. Eşi Tarım Bakanlığına bağlı devlet memuru olup, oğlu ise HOLLWOOD’ta Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

 

 

 

 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol