Silivri Facebook
banner88

Baldöktü Anaokulu hizmete hazır

Geçtiğimiz sene Haziran ayında temeli atılan, Silivri’de temeli atılan ve Hayırsever işadamı Nurullah Baldöktü’nün eşinin adını verdiği Şerife Baldöktü Ana Okulu eğitime hazır. Şerife Baldöktü Ana Okulu Haziran ayından itibaren kayıtları almaya başlıyor.

2008 yılının Haziran ayında temeli atılan Şerife Baldöktü Ana Okulu 2009 yılının haziran ayında eğitim öğretim için kapılarını açmaya hazırlanıyor. Silivri’de eğitim anlamında  bir çok okul yaptıran, eğitim ve sağlık konusunda verdikleri büyük destekleriyle tanınan işadamı Nurullah Baldöktü ve eşi Şerife Baldöktü minikler için yaptırdıkları ana okulu ile özel olarak ilgilendi. Şerife Baldöktü bahçesi ve balkonuyla, Nurullah Baldöktü ise iç mimarıyla yakından takip ettiği eğitim hizmet binasını tamamlayarak Milli Eğitim’e teslim etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler dün basın mensuplarıyla birlikte okulu gezdi.Binanın bütün masraflarını ve yer tahsisini Nurullah Baldöktü’nün  karşıladığı okulun araç gereçleri ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından karşılanacak.
Yeni dönemde hizmet verecek
 1 milyon TL’yi bulan Şerife Baldöktü Anaokulunun projesinde minik öğrenciler için en ince ayrıntıya kadar her şey düşünülmüş. 100 öğrenci kapasiteli okulda 5 derslik bulunuyor. Ayrıca öğrenciler için yemekhane, oyun ve uyku odası da düşünülmüş. Bunun yanı sıra yangın merdiveni her iki katta da mevcut. Minik öğrenciler için özel olarak tasarlanmış wcler ve engelli öğrenciler için de bina içerisinde kolaylıklar sağlanmış. Ayrıca okul önüne parke taşı da döşenerek küçük bir otopark haline getirilecek. Deniz manzaralı Şerife Baldöktü Ana Okulunun kayıtları ise Haziran ayında başlıyor. Resmi açılış da yine Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanılıyor.
İşler’den Baldöktü çiftine teşekkür
İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler “Nurullah ve Şerife Baldöktü çiftine çok teşekkür ediyoruz. Eğitim severlerimiz sayesinde Silivri’mizdeki çocuklarımız  yeni anaokullarına kavuşacak. Silivri’deki hayırseverlerimiz bizlere bu konuda hep destek oldu. Devamını diliyor tekrar tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol