Silivri Facebook
banner88

BAŞKAN IŞIKLAR SİLİVRİLİYİZ.COM'A HAK VERDİ...

BAŞKAN IŞIKLAR SİLİVRİLİYİZ.COM’A HAK VERDİ

SİLİVRİ Atatürk Caddesi’nin tek yön olmasını talep eden bazı cadde esnafı ile toplantı yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, UKOME’ye bir yazı yazılarak caddenin tek yön olması için müracaat edileceğini söylemişti…

İ.B.B Trafik Komisyonuna yazı gönderildi ancak henüz cevap gelmeden Başkan Işıklar konuyu önce askıya aldı sonra da vazgeçti…

Silivriliyiz.com İnternet Gazeteniz Atatürk Caddesi’nin tek yönlü olduğunda ortaya çıkacak aksamaları gözler önüne serdi… Önce caddenin tek yön olması ile Hamam Sokak ve Cumhuriyet Caddesi’nde araç izdihamı olacağını yazdı. Sonra bu sokaklardaki esnaflarla röportaj yaparak itirazlarını yayınladı.

Geçen hafta ise Atatürk Caddesi’nin tek yön olmayacağı duyumlarını okuyucularına duyurdu. Cadde ile ilgili Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Silivriliyiz.com’a özel bir açıklama yaparak “festival sırasında Atatürk Caddesi’nde yeni bir uygulama yaptık. Caddeyi refüjle ikiye ayırdık. Uygulamayı izlediğimizde trafik tıkanıklığının yaşanmadığını ve yolun akıcı bir şekilde kullanıldığını gördük. Tıkanma yaşanacağını söylediğiniz sokak esnafları ve vatandaşlar ile de görüştük. Sonuç olarak Atatürk Caddesi’nin tek yön olmayacağına karar verdik.” Dedi.

Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, konuyla ilgili sorumuza verdiği cevapta “ yaptığımız yeni uygulama sonucunda, tıkanmayan caddenin tek yön olarak uygulanmasına gerek olmadığı tespit edildi. Sizin de yazdığınız gibi uygulamada oluşabilecek aksaklıkların önüne geçilmiş oldu.” Dedi.

Vatandaşın ve toplumun sorunları ile yakından ilgilenen ve sizlerden gelen talepleri kurumlarla paylaşan, haber yapan ve uyaran Silivriliyiz.com, vatandaşın görüşlerini yayınlamaya ve sorunlarına çözüm bulmaya devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol