Silivri Facebook
banner88

Basketbol kursları başlıyor
 
 
Kaynak: Değişim Gazetesi ( Haber: Müge CESUR )
 
Silivrispor bünyesinde açılan yelkencilik, engelliler spor kursuna bir yenisi daha eklendi. Yakında Silivrispor yaz okulları faaliyetleri kapsamında Basketbol Kursu açılıyor. Silivrispor basketbol okulları minik, küçük yıldız ve genç kategorilerinde oluşturulacak olan takımlara lisanslı basketbolcular yetiştiriliyor.
 
Basketbol okuluna 6–16 yaş arası basketbol sporunu seven, becerilerini geliştirmek için ve bir takımın parçası olmak isteyen tüm çocuk ve gençler katılabilecek.
Silivrispor Kulübü Basketbol Okulu faaliyetleri kapsamında minik, küçük, yıldız, genç ve A takımlarını oluşturacak sporcuları en iyi şekilde yetiştirmek ve İstanbul Basketbol liglerine katılmalarını sağlamayı hedefliyor. Basketbol Okulu faaliyetleri ile çocuklara ve gençlere basketbolun incelikleri öğretilecek.
 
Ayrıca onları iyi bireyler olarak yetiştirmek ve özgüvenlerini güçlendirmek için katkı sağlayacak. Çocuklara spor disiplini, takım ruhu, paylaşma, empatik olabilme, yenme ve yenilme duygularının da aşılanması sağlanacak.
 
Basketbol Okulu ilk başta sadece hafta sonları yapılan sportif bir sosyal faaliyet olarak gözükse de çocuklarını kişilik gelişimini önemli bir derecede etkileyen bir çalışma olacak.
 
Sporcular konusunda uzman koçlar tarafından çalıştırılacak.
 
Silivrispor bünyesinde açılan Basketbol Okulunda görev yapacak koç kadrosu eğitim hayatında başarılı, deneyimli öğretmenlerden oluşuyor. Ayrıca koordinatör, koçlar ve yardımcı koçlardan oluşan ekipteki tüm çalıştırıcılar Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi antrenör belgesine sahip konusunda uzman kişilerden oluşuyor.
 
Cumartesi ve Pazar günleri olacak antrenmanlara katılacak sporcuların yaş ve basketbol becerisi de dikkate alınarak gruplandırma yapılacak. Antrenmanlar Silivri kapalı spor salonunda gerçekleştirilecek.
 
Silivrispor Kulüp Başkanı A.Refik BekÖzellikle Silivrili gençlerimize sporun her dalını sevdirmeye çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi Silivrispor’u sadece futbol ile anılan bir takımdan ziyade tüm dallarda sporu adına her şeyi içinde barındıran bir kulüp haline getirmek için çaba içindeyiz. Yelkencilik, yüzme, engelliler, basketbol kurslarımız bunlardan biri. Bununla ilgili hem sporcularımızın hem de velilerimizin duyarlı olmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Basketbol Kursuna katılmak isteyen 6–16 yaşları arasında ki tüm sporcular Silivrispor Kulübü Basketbol Şubesinden kayıt işleri için bilgi alabilirler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol