Silivri Facebook
banner88

Betafence Silivri'de!
 
Kaynak : Değişim Gazetesi 
 
Betafence Türkiye’de ki yeni ortaklığının Silivri’de yapılacak resmi açılışını 5 Mayıs’ta gerçekleştirecek. Çit sistemleri konusunda dünya lideri olan Betafence, Belçika, Fransa, İngiltere gibi dünya ülkelerinden sonra şimdide Türkiye- Silivri’de hizmet verecek.
 
126 yılı aşkın bir süredir çevre güvenlik sistemlerinde Avrupa ve dünya çapında market lideri olan Betafence’in Türkiye Silivri’de bulunan yeni ortaklığını açılışını Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan yapacak.
 
Merkezi Belçika’da bulunan Betafence, 11 ülkede, 13 üretim tesisine sahiptir. Betafence, Belçika, Fransa, İngiltere, Almanya, İtalya, İspanya, Polonya, Güney Afrika, Çin, İran’dan sonra şimdi de ortak girişimlerle Türkiye’de.
 
Betafence, Türkiye’de çevre güvenlik çit sistemleri konusunda faaliyet gösteren, sektöründeki en yüksek kapasiteli üretim tesisine sahip, “Densa Yapı Sanayi A.Ş” ile altı ay gibi çok kısa bir sürede karşılıklı iyi niyet ve güven çerçevesinde ortak oldu.
 
Pazara yeni bir ivme ve hareketlilik getirecek olan Betafence- Densa birleşmesi, Türkiye’de mevcut üretim tesisini kısa sürede daha da büyüterek hem Türkiye hem de çevre ülkeler olmak üzere toplam 14 ülkenin üretim ve operasyon merkezi haline gelerek istihdama da katkı sağlaması bekleniyor.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol