Silivri Facebook
banner88

Bir dokundular bin ah işittiler

Haber:Melis AVCI

Geçtiğimiz Cumartesi günü Silivri Yemeniciler Sokak, Makbule Yönel İş Merkezi’nde bulunan Özel Atılım Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi’nde yapılan açılış töreninin ardından Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın bulunduğu ilçe protokolü merdivenlerden inerek açılıştan ayrıldılar.
Makbule Yönel İş Merkezi’nin birinci katında bulunan Silivri Çevre Derneği bürosunun önünden geçildiği sırada, tavanda bulunan örümcek ağlarına dikkat çeken Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, basın mensuplarına esprili bir dille “Asıl haber burada. Hem Çevre Derneği tabelasını hem de bu örümcek ağlarını birlikte çekip haber yapmalısınız” dedi. Silivri Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan’ın da aralarında bulunduğu ilçe protokolü arasında gülüşmeler yaşanırken, Silivri Çevre Derneği bürosundan çıkan Silivri Çevre Derneği Üyesi Ertuğrul Akçaoğlu ortamın gerilmesine neden oldu.

“Burayı temizlemek Çevre Derneği’nin görevi değil”

Binanın temizliğini belediyenin yapmasını gerektiğini belirten Çevre Derneği Üyesi Ertuğrul Akçaoğlu, pisliğin sorumlusunun Çevre Derneği gibi gösterilmesine anlam veremediğini söyledi. Akçaoğlu “Bizde buranın pis kalmasını istemiyoruz. Bu durumdan bizde şikayetçiyiz. Burayı temizlemek çevre derneğinin görevi değil” dedi.
Çevre Derneği Üyesi Ertuğrul Akçaoğlu’nun bu sözlerine yanıt veren Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol “Biz buraya espriyle geldik. Gördüğünüz gibi şakalaşıyoruz. Hepimizin yüzü gülüyor. Ben buradan geçerken gördüm, üzüldüm. Bunu da esprili bir şekilde dile getirdim. Yaptığınız çok ayıp. Biz zaten burayı temizlemek Çevre Derneği’nin görevi demedik. Böyle bir şey diyen oldu mu?” diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol