Silivri Facebook
banner88

Bir Paket Makarna Uğruna

Hazırlıkların yapılmasına rağmen 3 kez ertelenen alışveriş merkezini açılışını duyup kapı önünde toplananlarla görevliler arasında tartışma çıktı. Açılışın ertelendiği haberini yuhalayanları sakinleştirmek için bedava makarna dağıtıldı.

Bir paket makarnadan alabilmek için birbirlerine girenler izdihama neden oldu. Alışveriş merkezinin yasal olarak tüm eksiklerinin tamamlanmasının ardından açılacağını duyuran yetkililer, belediyeden son olarak alınması gereken oturma ruhsatını alabilmek için 4 saat uğraştı.

Silivri’nin AKP’li Belediye Başkanı Hüseyin Turan ruhsatı son anda imzaladı. Alışveriş merkezinin sabah saat 10.00’da yapılacağı duyurulan açılışı, 4 saat geçikmeyle saat 14.00’te yapıldı.

Paramızı geri aldık
Kipa Alışveriş Merkezi yetkilileri, rüşvet tartışmalarının dışında kalmak istediklerini söyledi. Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Yılmaz Attilla, arazininin yasal olarak satışa hazır hale getirilmesi için Akademi Ofset A.Ş. adına Mehmet Karasu’ya verdikleri 1.5 milyon dolar avansı geri aldıklarını söyledi. "Burayı satın alacağımıza yönelik bir anlaşma yaptık. Orada Şaban Bey yok. Bu anlaşma geçersiz oldu. Daha sonra bu şartlar yerine geldi. İstediğimiz şartlar yerine geldi ve daha sonra tapudan satın aldık" diye konuşan Atilla, rüşvet tartışmalarında şirketlerinin öne çıkmasının kendilerini üzdüğünü söyledi.

Dişli bizim dışımızda
Şaban Dişli ile ilgili konunun kendi şirketlerinin dışında olduğunu söyleyen Attilla, "Şaban Dişli’yle ilgili konu bizim dışımızda. Biz hazır olan bir arsayı tapudan satın aldık" diye konuştu. Alışveriş merkezinin yaptıkları arazinin ticari bir alan olduğunu da söyleyen Attilla, "Biz burayı Akademi Ofset’ten satın almak istedik, belediye de burayı ana plana uydurdu" dedi.

FOTOĞRAF : Ercan ÖZTÜRK- Özcan BÜYÜKOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol