Silivri Facebook
banner88

BİR SOKAĞIN MAKUS TALİHİ DEĞİŞİYOR...

BİR SOKAĞIN MAKUS TALİHİ DEĞİŞİYOR…

SİLİVRİ Cumhuriyet Mahallesi Toprak Sokak, adı üzerinde TOPRAK Sokak, bu civarda oturanların makus talihi artık değişiyor…

Toprak Sokak 150 Evler Sitesi ile Saraçoğlu Sitesi arasında olan sokak. Sokak olduğu günden beri (30 yıl) hiç asfalt yüzü görmemiş… Yazın toz topraktan, kışın yağmurdan, çamurdan ve kardan çevre halkı bir gün rahat yüzü görmemiş… Yağan sağanak yağmur sonunda önce bir karış, iki karış ardından büyük oyuklar oluşmuş Toprak Sokakta… Bir de yanında Tufan Sokak var arkadaşı, onunda kaderi aynı. Oyukları, tozu toprağıyla Toprak Sokağı aratmıyor…

Bir müddettir vatandaşın isteklerini Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Solak’a aktaran Silivriliyiz.com İmtiyaz Sahibimiz Cihangir Davutoğlu’na müjdeli haber bugün geldi… Duyarlı, çalışkan ve insan sevgisi dolu Hasan Solak bizi arayarak, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın bizzat gelip sokağa bakacağını söylemesi üzerine derhal bölgeye gittik.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yerinde yaptığı inceleme sonunda bölge sakinleri için müjdeyi vererek “ sadece Toprak Sokak değil, hemen paralelindeki Tufan Sokağı ve toprak olan ara bağlantısını da yapalım. Bölgede çok az sayıda asfaltlanmamış sokak kalıyor onlar da programımızda var .” Dedi.

Daha sonra Saraçoğlu Sitesine giden Işıklar, burada vatandaşlarla görüşerek,  çevrede yollarla ilgili şikayetleri olup olmadığını sordu… Saraçoğlu Akgül Market Sahibi Erhan Akgül “ Toprak Sokak’tan asfalt istekleri geliyor” dedi. Başkan Işıklar ilk müjdeyi vererek “Toprak Sokak ve Tufan Sokak için geldik, ara bağlantısı ile beraber hemen asfaltlama başlatıyoruz.” Dedi.

 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol