Silivri Facebook
banner88

BÖYLE YIKIM MI OLUR?

BÖYLE YIKIM MI OLUR?

SİLİVRİ’DE bir yıkım rezaleti daha yaşandı, iş makinasının yarattığı tehlike yaya yoluna taştı… Etraf toz toprak doldu, yakındaki restoranların içine toz yağdı.

Başkomutan Caddesi, Yapı Kredi Bankası ile Vodafon Bayi arasındaki bina yıkımında ve yıkımdan sonra vatandaşlar yine zor anlar yaşadı… Yıkımı yapan kepçe cadde kısmındaki duvarı bilinçsizce yıkınca telefon telleri ve internet kabloları aşağıya indi. Toz olmaması için su sıkmayı bile düşünmediler.

Yıkımı yapanlar olduğu gibi yaya yolunu kapattığından, vatandaşlar zaten dar olan yolda vasıtaların arasından geçmeye çalışarak büyük tehlike yarattı,

Görüntü aldığımız sırada eli sargılı yürüyen yaşlı kişi araç altında kalma tehlikesi yaşadı . Yandaki inşaata beton döken ve saatlerce yan yolu işgal eden iş kamyonunun trafiğin yoğun olduğu saatlerde girmesi yasak değil mi?

Silivriliyiz.com İnternet Gazetenizde haber yayınlandıktan sonra tedbir alınıyor ama bu tedbirlerin Silivri Belediyesi ve Müteahhit firma tarafından zamanında alınması gerekiyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol