Silivri Facebook
banner88

BOZKURT'LARA KORKUNÇ SUÇLAMA

Değirmenköy Belediye Meclis Eski Üyesi Yılmaz Bozkurt ile Amcasının oğlu Değirmenköyspor Kulüp Başkanı Burhan Bozkurt’u hırsızlıkla itham eden Sami Kızıltaş savcılığa müracaat etti. Evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalar sonucu ifadeleri alınan Yılmaz Bozkurt ve Burhan Bozkurt savcılık tarafından serbest bırakıldılar.


Değirmenköy geçtiğimiz hafta sonu korkunç bir iddia ile çalkalandı. Değirmenköy’ün tanınmış ve sevilen ailelerinden Bozkurt ailesinin iki ferdine yönelik hırsızlık iddiası vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.

Çiftlik Sahibi olduğunu öne süren Sami Kızıltaş’ın çiftiğinden bir çok eşyanın çalındığını iddia edip zanlı olarakta Yılmaz Bozkurt ile Burhan Bozkurt’u göstermesi ve şikayetçi olması nedeni ile Değirmenköy Belediye Meclis Eski Üyesi Yılmaz Bozkurt ile amcasının oğlu  Değirmenköyspor Kulüp Başkanı Burhan Bozkurt göz altına alınmış , ev ve iş yerleri de aranmıştı.
Cumartesi akşamı gelişen olayın ardından Pazar sabahı nöbetçi savcıya sevk edilen Yılmaz Bozkurt ve Burhan Bozkurt serbest bırakıldılar. Yetkililerden elde ettiğimiz bilgilere göre Yılmaz Bozkurt hakkında savcılık takipsizlik verirken, Burhan Bozkurt tutuksuz yargılanmak üzere mahkemeye sevk edildi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol