Silivri Facebook
banner88

Bu bir UFO mu?

Merkez Başkanı Haktan Akdoğan, Dedeman Otel'de düzenlediği basın toplantısında, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezine bu yılın 9 ayında yapılan UFO ihbar sayısının 367 olduğunu, bunlardan 74'ünün belgelendiğini anlattı.

 
Yaptıkları detaylı incelemeler sonucu, kaydedilen 8 videodan 2'si ile 66 fotoğraftan 11'inin UFO olduğunu tespit ettiklerini öne süren Akdoğan, diğer görüntülerin ise yanılsama, leke, kuş, ışık yansıması gibi doğal fenomenler olduğunun belirlendiğini kaydetti.
 
Kumburgaz'da bu yıl Mayıs-Eylül arasında değişik zamanlarda ''olağanüstü UFO görüntülerinin'' Yenikent Sitesi bekçisi Yalçın Yalman tarafından 2.5 saate yakın süreyle filme alındığını iddia eden Akdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
''Bu cisimler, dünyada çekilmiş en yakın ve en önemli görüntüler olma özelliğini taşımaktadır. Tüm dünyada büyük yankı uyandıracak ve dünya UFO literatürüne 'en önemli UFO görüntüleri' olarak geçecek ve uzaylıların UFO'larla gezegenimizi ziyaret ettiklerini inkar edilemeyecek şekilde gözler önüne seren bu görüntülerde UFO'ların fiziksel formları, metalik yüzeyleri ve maddesel yapıları çok net bir biçimde görülmektedir. Aynı zamanda bu görüntülerin bazılarında UFO'ların içinde bulunan varlıkların siluetleri de belirgin bir biçimde görülmektedir.''
 
''Çocukluğumdan beri ilgi duyuyorum''
 
UFO'ları görüntülediğini iddia eden site bekçisi Yalçın Yalman ise UFO merakının 12 yaşlarında başladığını, çocukluğundan beri uzaya ilgi duyduğunu söyledi.
 
Emekli olduktan sonra kendisini gökyüzü ve UFO'larla ilgili gözlem yapmaya verdiğini anlatan Yalman, gördüklerini belgeleyebilmek için bir kamera satın aldığını belirtti.
 
Bu yılki görüntüleri, geçen yılki görüntülerle aynı rotadan çektiğini anlatan Yalman, ''Uzun yıllardır azimle bekledim ve görüntüledim'' dedi.
 
Yalman, basın mensuplarına, UFO görüntülerini çekerken kamerayı nasıl kullandığını anlattı.
 
Toplantıda, Yalman'ın çektiği ve UFO olduğu iddia edilen görüntüler basına gösterildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol