Silivri Facebook
banner88

Bugün Okullar Tatil


"Vali Amca Tatil Yap"

Gençler tatil isteklerini Vali Mutlu`ya twitterdan ulaşarak  "Vali Amca  tatil yap" diyerek dile getirdiler. Vali Mutlu`dan samimi cevaplar alan öğrenciler, tatil konusunda ısrarlarını @ValiAmcaTatilYap hesabı açarak kanıtladılar.

Dün gün boyunca Büyükşehir yetkilileriyle iletişim içerisinde hava ve yol durumunu son dakikaya kadar takip eden Vali Mutlu ise gençlere tatlı dille okulların tatil edilmesini gerektirecek bir durum olmadığı cevabını verdi. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde meteoroljiden gelen buzlanma uyarısı ile okulların tatil edilmesi kararı çıktı.




İlköğretim ve liselere kar tatili

Buzlanma nedeniyle ilköğretim ve lise öğrencilerine bir gün süreli tatil duyurusu salı gününün ilk dakikalarında, yine twitter üzerinden geldi. Aileler ve gençler rahat rahat uyudu. Vali Mutlu, gençlere tatili ders çalışarak geçirmelerini tavsiye etmeyi de ihmal etmedi.


@Valimutlu`dan gençlere:

"Gençler,öğrenciler 1 günlük tatili ders çalışarak,sınavlarınıza daha çok çalışarak değerlendireceğinize inanıyorum.Sevgiler.

Meteorolojik uyarı, buzlanma riskini yüksek, kar yağışını yoğun gösteriyor,o nedenle SALI GÜNÜ OKULLARI Ana,ilk,orta,lisede tatil ettik."



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol