Silivri Facebook
banner88

Cankurtaranların büyük başarısı!
 
Kaynak:Değişim Gazetesi
 
İstanbul plajlarında görevli cankurtaranlar son bir ay içinde 382 kişiyi boğulmaktan kurtardı. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı çalışan can kurtarma ekipleri 18 plajda görev yapıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, can kurtarma ekipleri görev yaptıkları 18 plajda son bir ay içerisinde boğulma tehlikesi geçiren 382 kişiyi kurtardı.
 
Büyükşehir Belediyesi Acil Yardım ve Cankurtarma Müdürlüğü’ne bağlı 243 cankurtaran, 15 kaptan, 23 kaptan yardımcısı, 5 adet zodyak bot, 12 adet jetski, 3 adet ATV aracı ve 12 adet acil yardım ambulansı toplam 28 bin 750 metrelik kıyı şeridinde görev yapıyor. Ayrıca her acil yardım ambulansında bir doktor, bir paramedic ve bir şoför bulunuyor. Cankurtarma hizmeti verilen Şile (Uzunkum-Ağlayankaya-Ayazma, Sofular, Ağva plajları), Florya (Menekşe-Çiroz-Güneş), Kadıköy Caddebostan, Beykoz (Küçüksu), Silivri, Selimpaşa, Celaliye-Kamiloba, Kumburgaz, Çanta ve Durusu-Karaburun plajları, Yalıköy ve Çilingoz plajlarında 1 Haziran–30 Haziran tarihleri arasında 382 kişi boğulmaktan kurtarıldı.
 
Silivri’den 20 kişi
 
1 Haziran–30 Haziran tarihleri arasında kurtarılanların sayısı şöyle:
Şile Plajı 112 kişi, Caddebostan Plajı 53 kişi, Florya (Çiroz Menekşe) Plajı 54 kişi, Küçüksu Plajı 28 kişi, Karaburun Plajı 37 kişi, Yalıköy Plajı 2 kişi, Çilingoz Plajı 6 kişi, Çanta Plajı 10 kişi, Silivri Plajı 20 kişi, Selimpaşa Plajı 21 kişi, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba plajları 39 kişi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol