Silivri Facebook
banner88

ÇİFTÇİLER BAYRAMINA BURUK KUTLAMA

münasebeti ile bir mesaj yayınlayan Silivri Önder Çiftçi Dan. Der. Yön. Kur. Başkanı Turgay Sakarya yaşadıkları sıkıntılar yüzünden Çiftçilerimizin Bayramı olan 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü bir bayram havasında kutlayamıyoruz dedi.

  Silivri Önder Çiftçi Dan. Der. Yön. Kur. Başkanı Turgay  Ürettikleri mallarla ilgili sıkıntıları olmadıklarını fakat fiyat olarak Avrupa birliği ülkeleri ile rekabet edemedikleri için sorunlarının büyük olduklarını dile getirerek şunları söyledi ;   Üretmekten  başka çaresi olmayan çiftçilerimizin ürününü üretirken  üretim maliyetlerinin yüksekliği ve zorlukları nedeni ile yüksek maliyetle ürettiğimiz ürünleri satarken de Avrupa birliği ülkeleri fiyatlarıyla rekabet et deniliyor.Aynı şartlarda üretim yapmadığımız için satışta da rekabet edemiyoruz.
    Biz çiftçiler olarak yıllardır biriken sorunlarımızın çözülmesi kaliteli ve sürekli üretim yapabilmemiz için tarım alanlarının korunması tarımsal üretimimizin planlanması girdilerin daha ucuz ve kaliteli olarak desteklenmesi mazot ve gübrede KDV , ÖTV’nin kaldırılması Toprak Mahsulleri ofislerinin zamanında alım yapmasını .İthalatla mücadele edebilmemiz için Tarıma bilgi ve teknolojinin sağlanması karşılığında üretimlerimizin artacağına  kaliteli Avrupa standardına yarışacak Pazar oluşturulacağı inancındayız..Çiftçilerimizin Ürünleri’nin bol bereketli ve kazançlı olması dileğiyle 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü Kutlar Saygılarımı sunarım.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol