Silivri Facebook
banner88

Çocuklar Işıklar'dan ne istedi?

Silivrili çocuklara Silivri’nin yeni Başkanı Özcan Işıklar’dan ne istediklerini sorduk. 5- 13 yaşları arasındaki çocuklar Başkan Işıklar’dan şaşırtan isteklerde bulundular. İşte Silivri’nin büyümüşte küçülmüşleri…


Gizem Kambur (5 yaşında); “Ben belediye başkanımızdan parklar istiyorum, oyunlar oynayabileceğimiz parklar. Birde ben hayvanları çok seviyorum ama annem babam bana almıyor ev kirlenecek diye bende hayvanları sevebileceğim bütün hayvanların olduğu bir yer hayvanat bahçesi istiyorum.”

Cansu Ceyhan (13 yaşında); “Dershaneler çok pahalı ücretsiz kurslar istiyorum. Üniversitelerin buraya yapılmasını istiyorum. Çünkü üniversiteyi kazandığımda ailemden uzaklaşmak istemiyorum. Kültür evi istiyorum, küçük çocuklara park istiyorum. Çalışan ailelerin çocuklarını ücretsiz çocuklarını bakabilecek kapalı alanlar istiyorum.”

Ozan karakış (11 yaşında); “Yeni okullar yaptırmasını istiyorum çünkü öğrenciler çok olduğu için okullara, sınıflara sığmıyoruz. Derslerimizi iyi kavrayamıyoruz. Okullarımıza bağış, öğrencilere de burs parası istiyorum. Çalışkan öğrencilere hediye verilmesini istiyorum.”

Selen Ünsal (11 yaşında); “Ücretsiz spor yapılacak alanlar, lunapark yapılmasını istiyorum. Benim bisikletim var. Ama bisiklet yolları yok. Arabaların geçmeyeceği bisiklet yollarının yapılmasını istiyorum. Bir de sinema yapsın istiyorum. Eskiden okulumuzda öğretmenlerimiz bizi arkadaşlarımızla sinemaya götürüyordu ama şimdi sinema kapandı. Silivri’ye sinema gelsin istiyorum.”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol