Silivri Facebook
banner88

DAHA KAÇ CAN ALACAK?

Önceki akşam Mimar Sinan Mahallesinde meydana gelen kazada iki kişi hayatını kaybederken bir kişi ağır yaralandı. Kazaya ya sebep olduğu iddia edilen M.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi
Önceki, akşam saat 21.00’de Silivri sahilinden evlerine dönmek isteyen ve E-5 Devlet karayolundan karşıdan karşıya geçerken araba çarpan 3 kişiden 2 kişi hayatını kaybetti. Bir kişi ise ağır yaralı olarak hastanede tedavi görüyor.
Önceki akşam Mimar Sınan Mahallesinde E-5 Devlet karayolunda yaya olarak karşıya geçmekte olan 3 kişiye aracın çarpmasıyla meydana gelen kazada iki kişi hayatını kaybederken bir kişi ise yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.
E-5 Devlet karayolundan karşıya geçerken M.K. yönetiminde ki 34 HSU 53 plakalı aracın çarpmasıyla etrafa savrulan Mahide Deniz (56) olay yerinde can verirken yaralı olarak Silivri Özel Anadolu hastanesine kaldırılan Adile Deniz (45) hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Semra Budak’ın ise halen Hastanede yaşam savaşı verdiği belirtildi.
Kazanın ardımdan olay yerinde can veren Ağrı nüfusuna kayıtlı 56 yaşında ki Mahide Deniz’in cansız bedenin yol ortasından kaldırılmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Tabuta koyarken tanıyamadı
 Terliklerinden tanıdı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne ait cenaze aracının gelmesiyle yol ortasından Cenazesi kaldırılan Mahide Deniz’ın cenaze aracına konurken cenazenin tabuta konmasında yardım etmek için gelen eniştesi tabut cenaze aracına konduktan sonra yerde kayınvalidesinin terliklerini görerek bu ölen “benim kayınvalidem” diyerek feryat etmesiyle yolun ortasına çoktu. Kazayı meraklı bir şekilde izleyen vatandaşlar tarafından yoldan kaldırılarak kenara alındı.

Bölge Trafik Müdürlüğü’nün 100 metre Edirne istikametinde bulunan Gökkuşağı Marketinin ve Mega saray düğün salonlarının önü vatandaşlarca sürekli karşıdan karşıya geçmek için kullanılıyor. Vatandaşlar düzgün bir aydınlatma da bulunmayan bu bölgeye ilgililerin bir an önce çare bulmasını ve gerekli önlemlerin alınmasını istediler.
Dun Silivri adliyesine götürülerek ifadesi alınan M.K. kazaya sebebiyet vermekten tutuklanarak Silivri Kapalı cezaevine gönderildi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol