Silivri Facebook
banner88

Dayatmalara asla boyun eğmeyeceğiz!

Üzüntümüz büyük
Eğitim-İş Silivri İlçe Temsilcisi Ersan Süngü yaptığı yazılı basın açıklamasında geçtiğim hafta Hakkâri’nin Çukurca ilçesi kırsalında düzenlenen mayınlı saldırı sonucunda 6, operasyonlar sırasında da 1 askerimizin şehit olduğunu, 8 askerimizin de yaralanmasından büyük bir üzüntü duyduklarını belirten Ersan Sungu; ‘‘Irak’ın kuzeyinde ABD’nin himayesinde yuvalanarak Türkiye’nin yurt ve ulus bütünlüğünü hedef alan ırkçı bölücü terör örgütünün düzenlediği saldırılar sonucunda son günlerde çok sayıda güvenlik görevlimiz şehit düşmüştür. Bu bizleri derinden üzmüştür ’’

Hesapları bozulacak
Eğitim-İş Silivri İlçe Temsilcisi Süngü; ‘‘Çeşitli çevrelerden ve devletin çeşitli kademelerinden yapılan açıklamalar ışığında bakıldığında, Türkiye’nin, emperyalist merkezlerin kotardığı “meçhul” çözümlere razı edilmek istendiği izlenimi doğmaktadır. Türkiye, ulusal bağımsızlığını, yurt ve ulus bütünlüğünü hedef alan dayatmalara asla boyun eğmeyecek, emperyalist güçlerin ve işbirlikçilerinin hesaplarını er geç bozacaktır’’! İfadelerini kullandı.

Dayatmalara asla boyun eğmeyeceğiz!

Irak’ın kuzeyinde ABD’nin himayesinde yuvalanarak Türkiye’nin yurt ve ulus bütünlüğünü hedef alan ırkçı bölücü terör örgütünün düzenlediği saldırılar sonucunda son günlerde çok sayıda güvenlik görevlimiz şehit düşmüştür.
 Hakkâri’nin Çukurca ilçesi kırsalında düzenlenen mayınlı saldırı sonucunda 6, operasyonlar sırasında da 1 askerimizin şehit olduğunu, 8 askerimizin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Güvenlik güçlerimize yönelik saldırıları nefretle kınıyoruz!

Son dönemde Türkiye’nin ulusal bağımsızlığını, yurt ve ulus bütünlüğünü hedef alan saldırıların yoğunlaşmasıyla birlikte, bu sorunun Türkiye’nin ulusal direncini kıracak biçimde tartışma konusu yapıldığına üzülerek tanık olmaktayız.
Çeşitli çevrelerden ve devletin çeşitli kademelerinden yapılan açıklamalar ışığında bakıldığında, Türkiye’nin, emperyalist merkezlerin kotardığı “meçhul” çözümlere razı edilmek istendiği izlenimi doğmaktadır. Bütün ulusumuzu derinden sarsan bu alçakça saldırılar, emperyalist merkezlerin dayattığı bu tür sözde çözümlere “fırsat” hazırlamak için mi gerçekleştirilmektedir?
Türkiye, ulusal bağımsızlığını, yurt ve ulus bütünlüğünü hedef alan dayatmalara asla boyun eğmeyecek, emperyalist güçlerin ve işbirlikçilerinin hesaplarını er geç bozacaktır!
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu ve Eğitim-İş Silivri ilçe temsil Temsilciliği adına şehit askerlerimize Tanrı’dan rahmet, ailelerine ve tüm yurttaşlarımıza baş sağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz ’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol