Silivri Facebook
banner88

Değirmenci'nin Basın Duyurusuna

Dün akşam Garden Restaurantta Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile Gazeteci Alptekin Yıldız arasında yaşanan konuşma, basın duyurusu düellosuna dönüştü…

Konu ile ilgili CHP İlçe Başkanı Selami Değirmenci basın mensuplarına gönderdiği duyuruya Gazeteci Alptekin Yıldız anında cevap verdi…

İşte! Basın duyuruları:

B A S I N    D U Y U R U

Bugün bazı basın organlarında 23 Ağustos Pazartesi Akşamı Garden Et Lokantasında Belediye Başkanımız Sayın Özcan IŞIKLAR’ın Muhtarlara verdiği iftar yemeğinde Gazeteci Alptekin YILDIZ’ı taciz ettiğine dair bilgiler yer almaktadır.
 Haber kesinlikle doğru değildir. Olay tüm muhtarlarımızın gözünün önünde olduğu gibi bende bizzat şahidim. Çünkü Alptekin YILDIZ’la yan yana durmaktaydım.
 İl Başkanımız Sayın Berhan ŞİMŞEK muhtarlarımıza konuşma yaparken, yanında duran Belediye Başkanımız Sayın Özcan IŞIKLAR’ı Alptekin YILDIZ  “eliyle iterek, kenara çekil” demiştir.  Belediye Başkanımızda “sen ne yapıyorsun, kendine gel” diyerek, ikaz etmiştir. Bunun dışında Belediye Başkanımızın herhangi bir tacizi yoktur.
 Tüm Kamuoyunun bilgisine sunarım.

Selami DEĞİRMENCİ
   CHP İlçe Başkanı


Bu basın açıklamasının hemen ardından Gazeteci Alptekin Yıldız, Değirmenci’ye gönderdiği açıklamaya cevap olarak basın duyurusu yolladı.

Şu basın açıklamasını, olayı bizzat yaşayan kişi olarak bana yollarken hiç mi utanmadınız? Bir ilçe başkanı bu kadar mı bariz yalan söyleyebilir? Gerekli cevabı gazeteden okuyacaksınız gerçi ama beni bu mail listesinden acilen silin! Bir daha böyle yalanlarla dolu basın açıklamalarınızı almak istemiyorum!!!!!!!
Gazeteci Alptekin Yıldız

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol