Silivri Facebook
banner88

Değişim Silivrilileri buluşturdu

Gazetemiz Değişim’in 1000. sayısı ile ilgili Avalon Lebiderya’da düzenlenen kokteyl’de Silivri’nin  bürokratları, siyasileri , spor kulübü temsilcileri  ve çok sayıda davetli bir araya geldi. Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol , CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım,  AK Parti Belediye Başkanı ve  Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, MHP Belediye Başkan Adayı Afşin Düvencioğlu , DSP Belediye Başkan Adayı Nursafa Pandar ile Gazetemiz İmtiyaz Sahibi A.Refik Bek 1000. sayı pastasını hep birlikte kestiler. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi A.Refik Bek pasta tadında bir seçim dilekleri sonrasın da kesilen pastadan tüm adaylar birbirlerine pasta ikram ederek centilmenlik gösterisinde bulundular.

Sadece  Silivri’de yayın yapan tek  günlük gazete olan Değişim, 1000. sayısını dün akşam Avalon Leb-i Derya’da düzenlenen kokteylle kutladı. Gazetenin İmtiyaz sahibi A.Refik Bek’in  ve gazete emekçilerinin ev sahipliğinde düzenlenen kokteyle, Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan,  CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, MHP Belediye Başkan Adayı Afşin Düvencioğlu, DSP Belediye Başkan Adayı Nur Safa Pandar, Ak Parti Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, CHP Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Ender Gezici, CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, DSP İlçe Başkanı Yakup Berktaş , Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu , Kadın kolları ,gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri. CHP  İlçe Yönetim Kurulu , Kadın kolları ,Gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri. Demokrat Parti İlçe Yönetim Kurulu , Kadın kolları ,gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri. DSP İlçe Yönetim Kurulu , Kadın kolları ,gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri.Spor kulüp başkanları ve yöneticileri. Gazete aboneleri, davetliler ve bölge gazetelerinin temsilcileri katıldı.

ADAYLARDAN KARŞILIKLI JEST

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, MHP Belediye Başkan Adayı Afşin Düvencioğlu ve DSP Belediye Başkanı Nursafa Pandar’ın  adaylıkları açıklandıktan sonra ilk kez bir arada bulunduğu ortamda gerçekleşen koktely’de 1000. sayı anısına pasta kesildi. Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol , CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım,  AK Parti Belediye Başkanı ve  Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, MHP Belediye Başkan Adayı Afşin Düvencioğlu , DSP Belediye Başkan Adayı Nursafa Pandar ile Gazetemiz İmtiyaz Sahibi A.Refik Bek 1000. sayı pastasını hep birlikte kestiler.  Pasta kesiminin ardından Gazetemiz İmtiyaz Sahibi A.Refik Bek’in  Pasta tadında bir seçim dileklerimle, tüm adayların bir birlerine  pasta ikram ederek seçime girilmesi yönündeki teklifi adaylar tarafından da olumlu karşılandı ve parti adayları kestikleri pastadan birbirlerine ikramda bulunarak başarılar dilediler. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen kokteyl  neşeli ve samimi bir ortamda geçti.da ki kokteylde renkli görüntüler de yaşandı. Yerel seçimlerde birbirlerine rakip olan siyasiler, Değişim’in 1000. sayı pastasını birbirlerine yedirdi. 
Kokteyle katılan davetliler gazeteye yayın hayatında başarılar dilerken, Değişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi A. Refik Bek, kendilerine gösterilen teveccühten ötürü tüm Silivri halkına teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol