Silivri Facebook
banner88

Demirkol, Işıklar, Karakaş, Değirmenci

KAYMAKAM DEMİRKOL’UN 10 KASIM MESAJI

10 Kasım ATATÜRK’ün Ölüm Günü ve ATATÜRK’ü Anma Haftası nedeniyle Silivri İlçe Kaymakamı A. Mesut DEMİRKOL 72.yıl mesajı.

 “Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Komutan ve Eşsiz Devlet Adamı  Önderimiz ATATÜRK’ü, 72. ölüm yıldönümünde sonsuz minnetle anıyoruz.  10 Kasım’lar, yas günümüz değil, O’na bağlılığımızı, O’nun çizdiği yolda emin adımlarla ilerlediğimizi gösterdiğimiz günler olmalı. Bu güzel vatanı bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü özlem ve minnetle anıyoruz”
       
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BELEDİYE BAŞKANI ÖZCAN IŞIKLAR’IN 10 KASIM MESAJI

IŞIKLAR: “SONSUZA DEK YAŞATACAĞIZ”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Mustafa Kemal Atatürk’ün 72. ölüm yıldönümünde yayımladığı mesajda; “Ulu Önderimizi, sonsuza dek aynı minnet ve şükran duygularımızla yaşatacağız” dedi. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 72. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Atatürk, hayatını milletine adayarak bağımsızlık ve özgürlük yolunda tüm güçlüklere direnmiş, kazandığı büyük başarılarla dünyaya örnek olmuş, milletinin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş ölümsüz bir liderdir. Yaşadığımız her geçen gün ve ülkemizin yaşadığı bu günkü şartlar, O’nun değerini bir kat daha arttırmaktadır. Çağdaş demokrasinin temellerini atıp, en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm dünyanın hayranlığını kazanmıştır. Böyle bir lidere sahip olmakla, Türk ulusu olarak onur duyuyor, O’nun ilke ve devrimlerinden aldığımız güç ile ilerliyoruz. Türk Milleti, yüksek bir ruh ve şuurla sahip çıktığı Cumhuriyeti, daha iyi bir geleceğe taşıma azim ve kararlılığında olacaktır. Aziz Türk Milletine çağdaş uygarlık düzeyine yükselme yolunu açan, büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 72. yıldönümünde minnet ve şükranla anıyoruz.”
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

METİN KARAKAŞ’IN 10 KASIM MESAJI

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 72. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajı aşağıda sunulmuştur.
Çok yönlü, üstün kişiliği olan ve en önemlisi de Kurtuluş savaşımız yıllarında milletimize önderlik ederek en büyük eserimdir diye nitelendirdiği Cumhuriyetimizi kurarak çağdaşlaşma yolunda sayısız reformlar gerçekleştiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 72. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.
Hür ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak, savaştan harap ve bitap şekilde çıkmış olan devletini muasır medeniyetler seviyesine çıkmasını sağlamayı kendine en büyük ideal seçmiş olan Mustafa Kemal Atatürk, gecesini gündüzüne katarak insanüstü bir çalışma ve başarı göstermiş, bütün dünya ülkelerinin de hayranlığını kazanmıştır.
           ‘’Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır.’’ sözüyle kurduğu Cumhuriyeti emanet ettiği bizlere düşen görev; Cumhuriyetimizle, demokrasimizle, ekonomimizle, ordumuzla; istikrarını koruyan, uluslararası alanda ağırlığını sürekli artıran güçlü bir ülke olmak için, birlik ve beraberlik içinde çalışmak olduğunun bilinciyle Cumhuriyetimizi ebediyete taşımak en büyük vazifemizdir.
İnsanlık tarihinin altın harfler ile yazdığı bağımsızlık mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ve bu vesileyle; İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi bir kez daha sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum. Emanetin emanetimizdir. Ruhun şad olsun.

        Metin KARAKAŞ
  Ak Parti Silivri İlçe Başkanı

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
SELAMİ DEĞİRMENCİ’NİN 10 KASIM MESAJI

 
Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder ATATÜRK' ü Ölümünün
72. Yılında Saygıyla ve Özlemle Anıyoruz.

Selami DEĞİRMENCİ
CHP İlçe Başkanı
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol