Silivri Facebook
banner88

''Devlet Hastanesi Büyütülebilecek Şekilde Planlandı''
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın aylık olarak düzenlendiği toplantıların bu ayki konusunu “Sağlık” oluşturdu. AK Parti İlçe Başkanı Halit Girgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ev sahipliğinde Kale Park’ta düzenlenen toplantıya AK Parti Bölge Milletvekili İbrahim Yiğit, Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Süleyman Atasoy, Şenol Eser, Ahmet Maşalacı, Silivri Sağlık Grup Başkanı Dr. Sadık Balcı, kamu kurumlarının müdürleri, resmi hastaneler ve sağlık ocaklarının sorumlu tabipleri katıldı.
 
Toplantıda, sağlık başta olmak üzere eğitim, tarım, spor ve yatırımlar konularında dilek ve isteklerin milletvekili Yiğit’e aktarıldı.
 
TURAN: SİLİVRİ’Yİ GELECEĞİYLE PLANLIYORUZ
Silivri Lisesi’nin yarım kalan spor salonunu belediyenin imkanları ile tamamlayacaklarını belirten Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Devlet Hastanesi inşaatının da gelecekteki büyüme göz önüne alınarak planlandığını söyledi. Başkan Turan, “Silivri Devlet Hastanesi’nin projesini, tüm kamu yatırımlarında olduğu gibi gelecekte büyütülebilecek şekilde planladık.” dedi.
 
Toplantı, yaklaşık 2 saat sürdü.
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol