Silivri Facebook
banner88

Dolandırıldık
 
HABER: Melis AVCI
 
Ouxy Oil Petrol Arama Sanayi ve Ticaret Şirketi’nden gelen kişiler olarak tanıtan bir ekip, Silivri, Çorlu ve İstanbul’un farklı ilçelerinde esnafları dolandırarak kayıplara karıştı. Silivri’de de küçük büyük yaklaşık 100’e yakın esnafı dolandıran çetenin 4 trilyondan fazla bir parayı alarak kaçtığı öğrenildi.
 
Gayrimenkul danışmanlığı, emlak bayiliği yapan Remax’ın internet sitesinde, Silivri Çanta’ta bulunan Bischoff Roja Tekstil firmasına ait olan kiralık ticari binayı gören dolandırıcılık çetesinin 15 gün boyunca burada kiracı olarak kaldığı öğrenildi. Çetenin Bischoff Roja Tekstil firmasına da dolandırdığı iddia edilirken, firma sahipleri olayın hukuksal boyutu devam ettiği için konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.
 
Mağdurlar savcılığa suç duyurusunda bulunuyor!
 
Esnafla farklı konularda, karşılıklı sözleşme ve çek alışverişinde bulundukları öğrenilen dolandırıcı çetesinin ING Bank’a ait çek defteriyle alışveriş yaptıkları, verilen çeklerinde karşılıksız çıktığı iddia edildi. Silivri’de bulunan 100’e yakın esnafın adliyeye suç duyurusunda bulunduğu ve emniyet güçlerinin de konu ile ilgili geniş çaplı operasyon başlattığı öğrenildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol